AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
doktora dediyse yoktur
2.50 çok yüksek değil, sınırda bi numara. Gözlüğü düzenli kullanırsan faydası olur. Yine içim rahat etmez dersen başka bi doktora daha görün.
Ben çok takıyorum dimi ya belki de ilk kez gittiğim için
Evet, ilk olduğu için muhtemelen. Ama istersen başka bi doktora da görün için rahat etsin.
Ne dicem ki
Bu doktora ne dediysen onu tabiki 😊
Doktor konuşmama izin vermedi ki sinir oldum hiçbir şey anlamadım sonra insanlar niye hastaneye gitmiyorsun diyorlar
Nası yani? Ne sorunun şikayetin olduğunu sormadı mı?
Dedim uzağı göremiyorum bazen sol bazen sağ ağrıyor direkt mercek denetip harfleri oku dedi o kadar hızlı mercek değiştirdi ki dedim ki lütfen durun çünkü çok hızlı değiştiriyordu basım dönmeye başladı
Hastanedeyken hasta haklarına giderek doktordan şikayetçi olup başka doktora yönlendirme isteyebilirsin. Aklında olsun, umarım tekrar böyle bişe yaşamazsın ama olursa kullan bunu. Onun dışında da bence başka bi doktora daha git. İçin rahat etmeyecek yoksa anladım ben onu 😊
Öyle yapcam peki sence ben gereksiz çok mu takıyorum normal mi yani
Gözlükle alakalı özgüvensiz hissetmiş olabilir misin? Daha önce hiç herhangi bi konudan dolayı zorbalandığın, kötü hissettiğin, özgüvensiz hissettiğin oldu mu?
Hayır olmadı ama bilmiyorum bir türlü gözlük kullanmak istemiyorum o yüzden gitmiyordum işte sonra dedim ne olacak yakısır kullanırım. Doktor göz tembelliği var diyince daha çok üzüldüm takmaya basladım kötü bir şey olacak diye
Gözlükten dolayı özgüvensiz hissediyor olabilir misin? Yani dalga geçerler falan gibi düşünceler oluyo mu?
Yok ama işte ne bilim gözlüklü olmak hoşuma gitmiyor
Neden gitmesin ki? Çerçeveyi güzel seçersen aslında aşırı tarz olursun 😉
Öyle yapcam yarın alicam
Bence almadan önce başka bi doktora da görün. İçinde kalacak yoksa, düşünüp duracaksın. İçini rahat ettir. Gözlük almak ucuz bişe değil. Ayrıca cam konusunu iyi araştır. Sigorta camını alma en dandiği o. Hoya ya da seiko al. Azıcık tuzlu gelir ama yıllarca kullanırsın. Ayrıca 1.60 ver camı de optikçiye. 1.60 dediğim kalınlık ölçüsü.
Peki başka önerin var mi ve gözlük ne kadar tutar
Gözlük seçeceğin çerçeveye göre değişir. Ama çerçeveyi de sigortadan alma. Sigortanın verdikleri kullanışlı ve uzun ömürlü olmuyor. Dediğim gibi biraz tuzlu olur ama yıllarca kullanırsın. Ortalama camla gözlük 4 bin civarına gelir sana. Aynı şehirde olsak senle Eminönü'de gider tanıdık yerden alırdık.
Teşekkür ederimmm 4bin ise uygun yine ya
Kardeşim 2 hafta önce 5 e aldı işte. Ama beni dinlemediği için ucuz camı pahalıya satmışlar. Asıl pahalı olan cam zaten. Çerçeve cam kadar tutmuyor.
Off inşAllah kandırılmam fnsçsösö onun kaç numara
Aynı onunki de aynı. 2.25 civarı. Dediğim gibi hoya ya daa seiko bak. Tek yere bakma, bi kaç yer gez fiyat al. Bi de 1.60 demeyi unutma. Kardeşim dediğinde sen nerden biliyosun demiş adam 😂 Bu 1.6 dediğim ölçü ne kadar büyük olursa fiyat o kadar artıyor camda. O yüzden optikçiler 1.6 yetecek cama 1.67, 1.55 yetecek cama 1.6 diyip fiyat yükseltiyor. Bi de yapabildiğin kadar pazarlık yap. Çünkü en az 3 kat kâr koyuyorlar.
Ayyy heyecanlandım timammmmm
Kız sakin ol gözlük alcan diye niye heyecanlanıyon 😂
Hep takicam çünkü acaba nasıl olacakkk
Herşeyi çerçeve belirleyecek. İçine sinene kadar dene çerçeveleri.
Yüzüm oval acaba ne yakısır
Chatgptye fotoğrafını koy, nası gözlük yakışır diye sor. Ama damla yakışır gibi.
Sordum ama içime sinmedi
Kötü mü yaptı?
Nası bi cam yaptı? Yuvarlak, damla vs?
Evet ejsldödk
Hepsini denedim
Kedi göz en iyisi
Öyle alırsın o zaman. Bi de orada deneyip kendin görürsün zaten 🙂 Kedi gibi kızsın sende yakışır da 😂
Ksşdkslsk gözlerim badem kirpikler uzun bence yakısır o sekil
Üffff eğer gerçekten tarif ettiğin gibiyse bi ömür seve seve seyredilir gözlerin 🌸 Optikçiye gidince ilk kedi gözü dene. Keşke görebilseydim.
Sence en çok o mu yakısır , yapay zeka genelde hep onu dedi ama yuvarlak gözleri daha güzel gösterir dedi ama bence yuvarlak demode oldu
Moda olup olmaması değil senin kendine yakıştırman önemli. İşin bencesini sormuşsun ama gözlerini görmeden nasıl bilebilirim ki..
Peki teşekkürlerr
Rica ederim. Ne zaman istersen gelebilirsin. İyi akşamlar. Umarım tekrar karşılaşırız 🌸😊
Umarımm bilgili birine benziyorsun mesleğin ne
Bilgi meslekten gelmiyor. Depoda çalışıyorum ben. Ama özel hayatımda çok okur araştırırım.
Özellikle psikoloji aşırı ilgim olan bi alan.
Ne güzelll
Dediğim gibi ne zaman istersen gelebilirsin. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Teşekkür ederimmm
Rica ederim. Dediğim gibi, umarım tekrar görüşürüz. 😊
Bakalım hahahxhnx
Görüşürüz o zaman, iyi geceler 🌸 Gözlüğü alınca da haberr ver olur mu? 😊
Olurr görüşürüzz
Teşekkür ederim 😊 🌸
Gozluk tak bence hem kombine uygun cerceveler alirsin daha guzel olurr
Bilmiyorum gözlük kullanmak istemediğim için hep gitmedim şimdi de pişman oldum 😔
Ah be kizimmmm tak bunda sonra da duzelsinn guzel bi cerceve al amaa
Alicamm yarın , güzel olur dimi her şey 🥺 kötü bir şey olmaz 😔
Olmaz olmazz bende gozluk kullaniyorum bir suru aldim zevkli oluyor bence alisinca cok seversinn
Güzell sen de göz tembelliği var mı peki
Yok hayatimm
çok okumanın zararları az okuyun aksşjdl
😔😔😔😔 bir şey söylesene motive olayım😔😔😔
cahil kalmak mutluluktur onun için okumadan, gözleri yormadan, kendini geliştirmeden ot gibi yaşamaya odaklan :)
Ne dion siyah corap
Bravo 👏👏
gözlerin ne kadar güzel kıyma onlara diyorum
Cizdir
Ama göz tembelliğine çare değilmiş