Güncellemeler
8 ay
Nerden baslasam bilmem ben ve esim 13 yildir birlikteyiz ben 34 yasindaym kendisi benden 10 yas büyük. Evlilik oncesi uzun yillar flort donemi oldu. Bana cok asikti ya da ben oyle sanmis yanilmisim. Zaman gectikce icinde ki fazla libido ve istekli olmasi beni istedigi icin diye dusundum. beni aldatti tek gecelik ilski ugruna ve biz uzun zaman bir yila yakin ayri kaldik. Simdilerde yatak muhabbetinde fantezi olarak konusurken ben seni bir kadindan kiskanmam oyle bir istegin varsa senin istedigin
Güncellemeler
8 ay
ucumjz birlikte oluruz gibi bir muhabbet yapti bundan yuz bulp sende bana yarin obur gn erkek mubabbetleryle gelme ölumun olur dedi ben ole biri zaten degilim. Kadin olursa benim gozumun onunde onunla da yasarmis ne olcakmis kalbinde ben varmism o fantezi olurmus ve butun erkekler boyle toz pembe bakma firsatini bulan herkes herkesle boyle seyler yasamak istermis ben şok oldum yani insan sevdiginin yaninda gercekten bole bise yasamak ister mi bu nasil bir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Farklı fanteziler mi yaşamak istiyor
Nerden baslasam bilmem ben ve esim 13 yildir birlikteyiz ben 34 yasindaym kendisi benden 10 yas büyük. Evlilik oncesi uzun yillar flort donemi oldu. Bana cok asikti ya da ben oyle sanmis yanilmisim. Zaman gectikce icinde ki fazla libido ve istekli olmasi beni istedigi icin diye dusundum. beni aldatti tek gecelik ilski ugruna ve biz uzun zaman bir yila yakin ayri kaldik. Simdilerde yatak muhabbetinde fantezi olarak konusurken ben seni bir kadindan kiskanmam oyle bir istegin varsa senin istedigin biri bize dahil olabilir ucumjz birlikte oluruz gibi bir muhabbet yapti bundan yuz bulp sende bana yarin obur gn erkek mubabbetleryle gelme ölumun olur dedi ben ole biri zaten degilim. Kadin olursa benim gozumun onunde onunla da yasarmis ne olcakmis kalbinde ben varmism o fantezi olurmus ve butun erkekler boyle toz pembe bakma firsatini bulan herkes herkesle boyle seyler yasamak istermis ben şok oldum yani insan sevdiginin yaninda gercekten bole bise yasamak ister mi bu nasil bir gorus erkek fitrati boyleymis ne diyosnz beyler erkekler gercekten boyle mi?
@Papatyamerve34 durumum senden farklı değildi yani benimde
Ne oldu peki
Epilepsi mi kocan
Keske ondan olsaydi da bole igrenc olmasaydi
Bu saatlerde genelde çok kurgu veya trol sorular olur. Umarım bu gerçek değildir.
Yo vallahi neyse onu yazdim trole kurguya vaktim yok emin ol
Peki senin düşüncen ne yani kabul ettin mi bu teklifi
Sorun bu degil ama. Ayrica bana bunun israrini yapamaz dayatamaz. o kadar genis mezhepli degilim maalesef o domuz eti yemis belli ki ama ben yemedim insan kiskanir
Yani red mi ettin
Kabul mu. etmem lazimdi istemiyorm tabkki
Ne dedi ki
Dogrudur iyice gavvatlık yoluna gidiyor. Şimdi 2 kadinla grup ister yarin es degistirmeli ister.
Aklamak icinde libidosu fazla demeyin benimde fazla ams hic boÿle hayvanlasma yoluna gitmedim. Libido gerekce degil
Erkek konusunda net onu biliyorm ama utanmadan kadin konusu nasil yapiyor ve her erkek boyle firsat ve imkani olmayan erkek icinden gecirir ama yapamaz felan diyo4
Kendin soyluyorsun utanmadan diyorsun. Erkek konusuna gelince sana simdi bunu soyleyebilen 2 yila onuda ister.
Insani sinirlar icinde kalmayi bile beceremiyor.
Egosundan bunu diyemez bilmiyorm hep zztem boyle dusunceleri vardi ben gorememisim karsima gecmis butun erkekler boyle demesi piskince
Gecenin bu saatinde agzımı bozduracak😀Kendisi kendisi gibi igrenc arjadaşları var diye tum erkekler ayni diyor.
Bence bosan gitsin
Ona gore her erkwgin icinde olan duygular bunlar
O ona gore🙂
Yas ilerledikce acaba insanlar kafayi mi yiyor sapkinlasiyormu
Yaşla alakası yok. yneyse gercek yuzunu ortaya cikiyor. Daha dogrusu nefsine gem vurulmadikca nefs daha da ileriyi istiyor.
Yazik valla ben bole gordukce duydukca herkesten nefret eder oldum bide hayatin gercegi bu diyo😀 ben toz pembe bakiyormusum vs benim icin koca bir hayal kirikligi
Sen nefret etmeye yeni başlamışsın ben coktan atese verdim bile😂
Yok eskidende etmistim ayri kaldik geri gelince dahada level atlamis oni gordum zaten tiksiniyordm uzak duruyorm yeni isinmaya calisiyordm artik tamamen gitti
Hayirlisi olsun🙂
Nasıl yani
Nerden baslasam bilmem ben ve esim 13 yildir birlikteyiz ben 34 yasindaym kendisi benden 10 yas büyük. Evlilik oncesi uzun yillar flort donemi oldu. Bana cok asikti ya da ben oyle sanmis yanilmisim. Zaman gectikce icinde ki fazla libido ve istekli olmasi beni istedigi icin diye dusundum. beni aldatti tek gecelik ilski ugruna ve biz uzun zaman bir yila yakin ayri kaldik. Simdilerde yatak muhabbetinde fantezi olarak konusurken ben seni bir kadindan kiskanmam oyle bir istegin varsa senin istedigin biri bize dahil olabilir ucumjz birlikte oluruz gibi bir muhabbet yapti bundan yuz bulp sende bana yarin obur gn erkek mubabbetleryle gelme ölumun olur dedi ben ole biri zaten degilim. Kadin olursa benim gozumun onunde onunla da yasarmis ne olcakmis kalbinde ben varmism o fantezi olurmus ve butun erkekler boyle toz pembe bakma firsatini bulan herkes herkesle boyle seyler yasamak istermis ben şok oldum yani insan sevdiginin yaninda gercekten bole bise yasamak ister mi bu nasil bir gorus erkek fitrati boyleymis ne diyosnz beyler erkekler gercekten boyle mi?
Ne diyot
Neyi var geçmiş olsun abla
Grup istiyor
Nesi var
Hastaa
Onu anladım da nedir hastalığı
Guncelleme kismina bakarsaniz gorursunz beyni ve ruhu hasta
Saçma bir istek ruh sağlığı iyi değil
Ona gore tum erkekler bu istekleri tasiyor
Tkp atabilirmisin rica etsem uygun görürsen tabi
Burada mısın
Neyi var
Ruhu hasta
Zor bayağı işin
Guncelleme kismini okursaniz anlarsnz
Okuyorum
Grup istemiş adam bildiğin
Tamam iste istedi ona farketmiyor kadin olsun kim olursa olsun bu her erkegin istedigi icijde olan durummus
Grup her erkek merak eder ama karısı ile değil yaaa