Kocam gecimsiz ya da ?

Avrupada yasiyorum yillardir ev alma hayalimiz var gerekli parayi biraz biriktirdik gerisini bankadan kredi cekicez, ev bu bir kez aliniyor esim gecimsiz bir insan dagin basinda ev buldu, buldugu ev herseyden Cok Uzak toplu tasima market okul vs… ehliyetim yok buldugu evi istemiyorum uzak herseyden ayrica buldugu yer irkci bir semt, yani bizim icin uygun degil ayrica evin bahcesi yan komsuya satilmis tum gun dört duvar arasinda insan delirir kendisi tum gun isde yatmadan yatmaya geliyor araba altinda is cikisi birde geziyor bizimle asla zaman gecirmez evi istemedigimi dile getirdigimde tartisma cikti buyuk tepkiler agresif hal ve hareketler sergiledi en son emlakci evi baskasina satmis demek zorunda kaldim inandi sacma bir sebepten yalan soyledim, yillardir bu Boyle birsey onun istedigi gibi olmuyorsa baski kavga, bugun konuyu anneme anlatim normalde evin icinde olan biteni asla dile getirmem fakat artik Cok yoruldum bosanmayi bile dusunur oldum esini 2 yasindaki cocugun gelecegini dusunmeyen bir adamla ömur gecmez. Yorumlarinizi bekliyorum

Kocam gecimsiz ya da ?