Kocam cok sorumsuz?

Merhaba.. yaklaşık bir yıldır evliyim, esim cok sorumsuz biri, zamaninda cok kumar oynadi ve dugunde takilan altinlari bozdurmak zorunda kaldim borclari odeyeyim diye. (Kendinodeneklerim) ondan sonra kumari birakti allaha sukur ama kocam cok uyuyor bazen calismiyor ama rahat 10/15 saat uyuyor. Kaldirmak cok zor cunki taksici ve kendine ait calisiyor col serbest kendisi. Eve para getirmiyor surekli araba alip satmak istiyor ama bir ev alalim hic demiyor. Benimle cinsel iliskisi nerdeyse yok.. 2 aya oluyor bazen bazen ayda bir kez halbiki yeni evliyiz. Istedigim zaman bana hayir diyor hep. Etrsfimdaki insanlar cok sorumsuz oldugunu soyluyor ve niye sabrettigimi diyor napmam lasim hic bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela arkadaslar yeni yilda annem gile geldim burda kutlamak icin cunki esim calismak istedi sen orda kal dedi ertesi gun alacakti burdan beni ama kac gun gecti ve esim halen uyuyor ve uyandiginda halen beni geri aramadi, kaldim yani burda kac gundur ulasamiyorum kendisine. Babasini aradim yorgunmus uyuyor dedi. Anliyacaginiz bu kac kez oldu boyle Şu an 3 cu gunumdeyim ve haalen almaya gelecek
Kocam cok sorumsuz?