AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Ayaklar! Ayaklar çok önemli hep sıcak tut. Sıcak su torbasını karnın yerine ayaklarının altına koy. Kan akışı çok daha kolay olur öyle. Tecrübe konuşuyor... her çekiyorum bu sancıları :((
Bitki çayı, papatya çayı falan biraz olsun iyi geliyor. İlaç olarak çok dayanamazsam buscopan içiyorum. Eskiden majezik içerdim ama artık alerji yapıyor. Ayaklarını sıcak tutmaya bak.
Dayak yer geçer.
Veya
Majejik diş ağrısı na yetiyor eminim onda da işe yarar.
Valla bnmde cok agrim var acayip ya. Dun hasta oldm bir aydir geçikmişti smdide sicak su torbasini yanmdan ayrmiyrm en iyisi bir dikloron ic
Gecmis olsunn
Valla salak geldik salak gidicez hic bili fikrim yok
Dexmol al canım o gün suda eritmeli agri kesici yan etkisi yok jinokolog vermişti bana onu bende çok sanci çekiyordum. bunu verdi yarim saat e kalmaz kesiyor eğriyi ayrica sicak su torbası zarar verir yumurtalık lara
Su torbası koy ayaklarini karnina kadar cek ve saga dogru cek öyle yat
majezik prospektusde yaziyor
doktor bana yazmis artik nasil birseyim varsa
karnına sıcak su torbası koy ama tişörtün üstünden birde hasta olunca yanı Regl olunca ayaklarını ve belini sıcak tut sıcak duş al 3-4 ay sonra karnın hiç ağrımaz kasıklarında ama yaz kış ayaklar ve bel sıcak tut ömür boyu :)
Ilık süt içmeni tavsiye ederim bazen benimde aşırı sancım oluyor ılık süt hem ağrımın hafiflemesini sağlıyor hemde rahat bir uyku çekmeme yardımcı oluyor
canım yasmine basla adet gününü sancısız gecirirsin bundan sonraları hic bir zararı yok
agrı kesici alma zararlı canım bilirim o agrıyı bende çekiyorum evde yapılacak çözüm yok ona hastaneye git igne vurup yolluyo boşuna çekme yani benm aklım yeni başıma geldi. he bu arada iç hastalıkları uzmanına görün
Papatya çayı iç devgilim aynısını yapio bir ara beraber topladık neden die sordum demedi eve gitti soledi
Karnına masaj yap ayaklarını sıcak tut karnına sıcak su torbası koyabilirsin ilaç kullanma
Papatya çayı veya melisa çayı iç canım iyi geliyor. bir de ayağını sıcak tut kalın giy
papatya çayı iç sakın karnına falan sıcak su koyma zararlı, koyacaksan ayaklarının altına koy ılık bir duşta seni kendine getirir :)
Eczanede çok iyi ilaçlar satiliyomuş. Ama ev yöntemi olarak sicak bir duş, sicak su torbasi, majezik
Öncelikle ütüyü biraz ısıtıp havlu üzerinden ısı veriyorsun. Sonra çayla birlikte çikolata yiyorsun. Kesin çözüm 😁
sıcak su torbası ve adetini hissettiğin an dolarex veya aprol fort
o değilde erkekler daha bilgili noluyo l*n size ahahaha
Ayaklarını sıcak tut sıcak ortamda dur sıkı giyin..
beyler siz neler kullanıyorsunuz. Ben ısırgan otu çayı içerim genelde
hahaha :D
Ahahah
Muz diyorum baskada bisey dwmiyorum muz en etkiki çözüm
Sicak şekerli su veya sıcak ballı süt iç. Karnını kendine çek. Eğer ailenden veya arkadaslarindan biri varsa belini ovsun. Ayaklarını hep sıcak tut.
Elini ayağını adet olmadan önce sıcak tutacaksın sıcak tutmazsan eğer geri dönüşü yok tek çare ağrı kesici
Duzenli Iliskiye girmen gerekiyor veya duzenli masturbation yaptiginda bir daha ki sefer de agrin daha az olucaktir kiz arkadasimdan biliyorum
Yabanmersini suyu ic cayinida icebilirsin kola kahve kafeinli iceceklerden uzak dur. Agri kesici olarak majezik etkilidir. Gecmis olsun...
Sicak su torbasini karnina koyma. Ayak altina koyabilirsin. Adacayi melissa cayi icebilirsin. Gecmis olsun.
sıcak suyla şerbet yapıp iç. bende kist var sürekli ağrı çekiyorum. bulabildiğim en iyi yöntem bu
bn adet dönemimde hep ıhlamur içiyorum ve geçiyor sıcak bir şeyler iç
benim bir arkadaşım sürekli sıcak su içiyordu iyi geldiğini söylüyordu bilmiyorum ama
Rezene veya çörek otunu kaynatıp iç iyi gelir. Ama rezeneye nane ve limon eklemeyi unutma
geçmiş olsun çok mu kötü oluyo ya malum bilmeyiz biz
Bitki çayı iç sonraaa hmm 😇 ağrı kesici al en iyisi sen 😦
canm o agrıya ıyıy gelen bı ılaç oda kısa surelı onun dısında umudu kesın
Yıllardır bu tarz sorular sorulur ama kimse daha ilacını bulamadı :)
Dolarex icebilirsin. Sicak cikolata iyi gelir. Belini ayagini usutmezsen daha az agrin olur.
Maydanoz suyu ic kaynat iyi geliyomus eski manitam diyodu :D geçmiş olsun
sıcak bir duş al sıkı giyin su torbası yap ve yatakta uzan
Majezik ağır kesicisi ayklrıno sıcak tutolmadı son çare acilde iğne yapıolar annda finiş
sıcak tutmak iyi geliyor diye duymuştum birde bitki çayları ağrıyı azaltıyormuş diye duymuştum
adet söktürücü olarak soğan kürünü duymuştum. eski kız arkadaşım yapıyordu
erkeklere bak ne çok biliyorlarmış vay anasını sayın seyirciler
Bugün kuzenim soruyordu bende sanırım bunun içindi 😮
Volteren 75 ağrı kesici sordum iyi gelmiş :D
sıcak su torbası majezik ve bir kavanoz nutella he birde çift kat çorap tabi
parol diye bir ilaç var ondan iç sıcak su torbasını karnına koy üstüne yat yarım saat :)
hastanede çalışıyorum papatya kurusunun çayını iç bişeyin kalmaz
Hastanede çalışıyosan tamamdr. Açılın ben doktorum gibi oldu da 😂😂
Arkadaş 1 tane kız yorum atmamış yok böyle bişey :) babanızın doğum tarihini bilmezsiniz :) iş şeye gelince zeka küpüsünüz mubarekler :)
bim de ısıtıcı bantlar var benım adetlerımde cok sancılı gecıo takıom bı bant keyfıme bakıorum
sarıl battaniyeye, al eline nutellayı, aç bir film
tatlı çikolata onemli kendimden biliyorumm kiz arkadasima cok aldimm :-)
Beynini sikim ömer :D
Egeeheheheh 😂😂😂
Isıtıcı bant al efsaneden canım.
Eczane
Ama vücuda yapışan dan değil çamaşırın üstüne yapişandan
Kim ne derse desin majezikten baska çaresi yok onun
bence de ilaç kullanmamalısın karnını sürekli sıcakta tut
Kahve ıcebılırsın kafeın ıyı gelıyor. Sekerlı su ıc ve uyu bence ıyı gelır
sıcak su koy en iyisi bide dolarex iç yarm saatte ağrı geçiyor
Bende de oluyor dayanılmaz ağrı. Direk majezik içiyorum ve agrimi kesiyor hemen
mast iyi gelir diyorlar ama sancı sırasında nasıl yapılır bilemem.. :D
Majezik veya parol icebilirsin bir zarar verecegini sanmiyorum. Veya sekerli su ic
Kesinlikle 1 kere seks yapip kanallari açmakisin eski sevgilimden ögrenmistim. Adet gununude dusurmekte