22 yaşındayım ben regl olduğumda beri düzenli regl döngüm olmamıştı takmamıştım o yüzden ama artık kıllanmaya başladım bazen pelvik kısmı ağrıyor hep depresifim
Şu an vücudumda değişiklikler belirginleşti yüzüm mesela yanaklarımda şeftali tüylerinin renkleri koyulaşmaya başladı erkek tipi saç dökülmem var sırtım omuzlarım yanaklarımda sivilceler çıkmaya başladı ki ben ergenliğimin hiçbir döneminde sivilcelenmemiştim sonradan oldu hep bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sağlıkçıyım. Yardımcı olurum dilerseniz sorunuz neydi
Hastaneye gideceğim aslında belirtileri önceden çok değildi ama şu an hayatımı etkiliyor geç mi kaldım tedavi için korkuyorum
Ne şikayetiniz vardı? Ne zamandır var? Yaşınız kaç? Bazı bilgileri verirseniz daha doğru yardımcı olabilirm
Ve hiç bi zaman geç olmaz endişelenmeyin
22 yaşındayım ben regl olduğumda beri düzenli regl döngüm olmamıştı takmamıştım o yüzden ama artık kıllanmaya başladım bazen pelvik kısmı ağrıyor hep depresifim
Yorumda detay vermek istemezseniz açık hesabım öyle daha doğru olur sizin için isterseniz
Boy kilo kaçtı
164 53
Başka sorular da sormam gerek ama burası uygun olmayabilir?
Sorabilirsin gizliyim zaten bir şey olmaz
Boy kilo oranım iyi ama vücudum çok yağ tutar kas oranım çok az
Peki uyarı almazsam iyi.. ilk adet görme yaşınız kaç? Düzensiz olan adet aralığınız nedir
15 yaşındaydım ilk başlarda 5 6 ay olmuyordum sonra bu 60 70 e kadar düştü
Beslenmeniz düzenli ve sağlıklı mı? Fast food tüketim durumu
Tüketiyorum cips vs
Normal düzey mi fazla mı
Haftada 1 yiyorum
İstimalin yüksek evet ama tedavi edilebilecek durumda
Bekar mısınız? İlişki yaşıyor musunuz
Vücudumun yağ oranının yüksek olmasında bu hastalığın etkisi var mı peki
Oranları değerlendirmek lazım ama çok yoktur
Bekarım ilişki yaşamıyorum
Anladım. O zaman farkedeceğin şeyler vardı o yüzden sormuştum onu
Şu an vücudumda değişiklikler belirginleşti yüzüm mesela yanaklarımda şeftali tüylerinin renkleri koyulaşmaya başladı erkek tipi saç dökülmem var sırtım omuzlarım yanaklarımda sivilceler çıkmaya başladı ki ben ergenliğimin hiçbir döneminde sivilcelenmemiştim sonradan oldu hep bunlar
Belirtilerinde var evet. Çok gecikmeden başlarsan iyi olur daha kolay olur sonuca ulaşman
Korkuyorum umarım doktorum nezaketli biri çıkar teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için
Korkmayın muhtemelen öyle olur. Geçmiş olsun
Rica ederim
Pcostan ötürü vücutta oluşan kararmalar geçer mi peki yoksa kalıcı mıdir
Geçebilir mümkün
Biraz bilgi verir misiniz rica etsem
Takip attım size. Ordan dönün size uygun şekilde olanı anlatim
Mesaj yollayamiyorum🫤
Tamm hallettim