Eehh konumuz özgüven..
Ya çok kötü değil aslında ama sigara kahve tüketmekten sarı bi tık beyaz değil ne kadar düzeltmeye çalışsamda beyazlamıyor ve beni çok etkiliyor insanlar odaklanıyomudur sizce..
Yoksa ben mi abartıyor kasıyorum?
Ya çok kötü değil aslında ama sigara kahve tüketmekten sarı bi tık beyaz değil ne kadar düzeltmeye çalışsamda beyazlamıyor ve beni çok etkiliyor insanlar odaklanıyomudur sizce..
Yoksa ben mi abartıyor kasıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tanrı insana verdiği o akıl ve yetenek ile insanoğlu diş macunu ve fırçayı icat etti küçük hanım!
Ben kullanmıyorum mu dedim gerizxekalıx diş ipi, hindistan cevizi yağı en güzel markaları kullanıyorum sende o bile yoktur dilini bile temizlemiyosundur gelip burada boş yapıyosun ibnxe
Bide bunun biriyle öpüşcekken aklına geldiğini düşün arada aklıma geliyo maalesef dişçiye gidip beyatlatma dışında bir çözüm bilmiyorum
Sapsarı değil ki ayrıca sevgilim beni gayet yedi
Sarı demedim ztn öyle bir şeyde aklına gelmesi kötü dedim
Hm evet soru farklı bişey kimse düzgün cevap vermiyo knk
Belki bazı diş macunları işe yarar onun dışında dişçiye gidip beyazlatman gerekir ama bu beyazlatma işlemi çok sağlıklı değil sonuçta dişinin üstünü bir nevi kazıyo diş inceliyo onun dışında bilmiyorum
Para olsa zaten giderdimde çok ya
Son zamanlarda fiyatı ney bilmiyorum önceden öyle pahalı bir şey değildi
Mesajlara baksana
Sen de baksan güzel olcak
Bleaching denedin mi?
Hayır maalesef ama internetten alsam mı diye düşünüyorum etkisi olur mu
Hayır onların bir etkisi yok. Dişçide yaptırman gerek. Yılda bir kere yaptırsan yeterli. Birde diş beyazlatıcı macun ve motorlu diş fırçası kullan. Bembeyaz olur dişlerin.
Fiyat ne kadardır ortalama
Bir buçuk sene önce yaptırdığımda 6 bin lira civarıydı sanırım. Yıllık olumca çok büyük bir değer değil yani.
Valla bizim ailede sırf güzellik için yaptırılan şeylere pek izin verilmiyor iş hayatına başlayıp kendi paramı kazanınca ilk işim yaptırmak olucak
Bu üstünü örtebileceğin bir şey. Diş taşı temizletmeye gittim temizlenince beyazladı diyebilirsin mesela. İşin bir de psikolojik sağlık kısmı var yani. Belki onu anlamazlar ama sen anlarsın.
Yani öylede yapcak bişey yok :(
Yoo. Neden olmasın. Git dişçine zaten bir iki saatlik bir işlem. Diş taşı temizlettim dolgu yaptırdım dersin. Ha bir de ili hafta kahve sigara içmemem lazım ona göre em zor kısmı bu 😄