Kızlar doktor özel bölgeme kadar indi gördü çok utandım hala çıkmıyor aklımdan napıcam?

Arkadaşlar sağlık ocağındaki doktora gittim 3 gündür gidiyorum hatalıklarımdan dolayı enfeksiyonlardan dolayı ağrılarımdan dolayı bide karnımda vücüdümda bakteriler var işte bügün gene çağırdı muayene ettı muayene ederken ayağa inebilir miyim izin veriyor musun dedi bende evet izin veriyorum inin dedim şama bu kadar ineceğini bilmiyordum kilodumu bacaklarıma kadar indirdi götüme dokundu masaj yaptı özel bölgemin yarısına baktı yerin dibine girdim bide özel bölgenin yarısını ciletle almişim yarısını almamışım kılı bide götümde büyük bi sivilce var yıllardır bide çatlaklatımda var çok utandım sizce benim hakkımda ne düşünmüştür bide eline kalıcı parfüm sıkmış 2 gündür onun parfum kokusu vucudumdan çıkmıyordu bügünde aynı şekilde daha fazla oldu ne kadar yıkasam da parfüm kokusu çıkmıyor sizce doktor benim hakkımda ne düşünmüştür

Kızlar doktor özel bölgeme kadar indi gördü çok utandım hala çıkmıyor aklımdan napıcam?