Ne kadar da uzun du bugün uzun uzun baktım ve nerdeyse yok gibi artık oysa bir zamanlar çok derindi o siyah çizgi kadar büyüktü elime neden yaptım hiç bir fikrim yok 11 yaşındaydım ama sadece biri fark etsin istemiştim veya elime ne zaman baksam olanları hatırlamak için miydi bilmiyorum ama her şeyi girdide bırakmak gerekiyor bence
Var bir kaç tane. İlki hariç hepsi afacanlık ve sakarlık sonucunda oldu. 3 yaşında iken sol üst bacakta cam parçası saplanması sonucu, her iki dizde 12 yaşına kadar düşmekten oluşan yaralar (futbol ve koşmalı oyunlar oynarken), sağ bacakta bir arabanın paslanmış gövdesinde zıplarken dengemi kaybetme sonucunda düşerken 2 kesik izi, yüzümde minimal kısa bir çizik birine bıçak çekerken elime vurdu bıçak uçtuğunda yüzümü çizdi, ağaçtan inerken kırık bir dalın çizmesi ile jilet kesiği gibi ince bir yara izi. Sonuncusu sorana intihar girişimi diye dalga geçiyorum, inanıyorlar 🤣
Var, hatta kendimde yara izleri açmıştım. Dikkatli olup yaralamamalarına izin vermemek önemli ve ya kendinde yara açmamak için çabalamak lazım. Kötüye doğru gitmemek lazım. Bizde sevmezsek kendimizi yok olup gideriz.