Bugün sabah 7 de yatışım yapıldı, titremeye başladım korkudan asla olmak istemiyordum tiroid ameliyatını. İki kat yorgan getirdiler kendime geldim ama 2-3 saat bekletildim odada gerim gerim gerildim. Damar yolunu bile açtırırken hüngür hüngür ağladım çok zor açtılar. Aşağı indirirlerken yakınlarını alamayız bu asansör direkt ameliyathaneye iniyor dediler indik daha ameliyathane işte bekleme alanı gibi biyer daha ameliyat yeri değil yani orada hüngür hüngür ağlamaya başladım çok titriyodum sesli ağlamaya başladım. 6-7 kişi geldi başıma sonra çoğaldılar. Sakinleştirmeye çalıştılar diğer sedyeye geçicektim geçemedim, oturdum ve sadece başımı eğip ağlamaya başladım. Doktorum geldi boynuna kalemle bi çizik atıcam dedi daha da ağlamaya başladım, olmak istemiyorum diye feryat figan. Sakinleştirici getirelim dediler, onu da elimi uzatmadım yaptırmak istemedim. Ya bi daha uyanamazsam dedim kimse cevap vermedi. Daha da ağlamaya başladım Sonra doktorum olmak istemiyor musun ameliyat dedi evet istemiyorum dedim tamam çıkarın yukarı hastayı dedi ameliyatım iptal oldu ben napıcam ben ne yaşadım benim psikolojim çok bozuk
Ameliyathaneden böyle dönenler var mı aranızda, sakinleştiriciyi bile kabul etmemişim o an keşke dinlemeyip verselerdi şimdi olup bitmişti
doktoruö çok bilindik ünlü bi prof, bu şekilde yapamam dedi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer