Bugun seni rüyamda gördüm üniversiteye gidiyordun iyileşiyorum senle cok tartıştık kavga ettik küfrü hakarettir birbirimize karşılıklı bunun için pişmanım özür dilerim cidden. Sağlıklı bir psikolojide değildim ölümlü dünya sende bir kızsın hemcinsimsin birbirimizi nefret ve kin kusarak bir yere gelemeyiz binlerce defa özür dilerim senden haksızlık ettim sana cok üzgünüm inşallah iyileşip derslerine çalışırsın cidden tüm samimiyetimle söylüyorum biz ikimizde kadiniz birbirimize destek olmamız gerekirken köstek olduk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Estetik olmadıkça ben iylesemem nasi bı sıkıntıya soktuysaniz beni kadınlar Allah belaninizi...
Bende iyileşemicem sanırım hapı yuttuk
Üzülme ya sen yine bulursun dermanını ben bulamam ama
Yok valla bende bulamma çok mutsuzum
Üzülme ya derdini bana paylaşabilirsin belki derman olurum kendime bulamasamda
Üzülmemek elde değil sanmıyom derdime derman olacağınızı teşekkür ediyorum
Rica ediyorum kendine iyi bak istegin varsa ben burdayim
Bugun seni rüyamda gördüm üniversiteye gidiyordun iyileşiyorum senle cok tartıştık kavga ettik küfrü hakarettir birbirimize karşılıklı bunun için pişmanım özür dilerim cidden. Sağlıklı bir psikolojide değildim ölümlü dünya sende bir kızsın hemcinsimsin birbirimizi nefret ve kin kusarak bir yere gelemeyiz binlerce defa özür dilerim senden haksızlık ettim sana cok üzgünüm inşallah iyileşip derslerine çalışırsın cidden tüm samimiyetimle söylüyorum biz ikimizde kadiniz birbirimize destek olmamız gerekirken köstek olduk
@aleynayımaşko üzülme ya ben öyle cinsiyetçi paylaşım yaptım belkide herkes aynı değildir belki sorun tamamen bendedir :/
Sana demedim soruyu soran kişiye dedin
Anladım olsun hatalı yazdım soruyu onu duzeltmek için kusra bakma