Sağlık Arkadaslar psikiyatriye ilk defa gideceğim de fakat ilk gittiğimde ne diyeceğimi bilmiyorum yanlış tanı koyarmı sizce ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler8 ay Lan kimse yokmu Arkadaslar psikiyatriye ilk defa gideceğim de fakat ilk gittiğimde ne diyeceğimi bilmiyorum yanlış tanı koyarmı sizce ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
poyrazduymazz Takip Et Xper 7 Yaş: 38 8 ay Doktorla konuşurken rahat ol derdini sıkıntını net anlat korkma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Derdin ne ki 0 9 Yorumla Soran 8 ay Ağır depresyon delirdim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Geçmiş olsun, yazabilirsin özelden kimse yok bu saatte Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Berfinn777 Berfin hanım neden bu kadar öfkelisiniz ve hakaretler ediyorsunuz? Yazık değil mi bu hanımefendiye Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bu kız hakikaten psikiyatriklik olmuş sen maşallah mis gibisin Yorumla Soran 8 ay @zenginmuhendis Kime diyorsun ki Yorumla Cevap sahibi 8 ay Sana diyorum soru sahibi sen iyisin de bu saldırgan kız sıkıntı Yorumla Soran 8 ay Neden? Yorumla Cevap sahibi 8 ay O kadar yorumlaştık burada kalmasın sohbet Yorumla Soran 8 ay Olmaz tesekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktorla konuşurken rahat ol derdini sıkıntını net anlat korkma
Derdin ne ki
Ağır depresyon delirdim
Geçmiş olsun, yazabilirsin özelden kimse yok bu saatte
@Berfinn777 Berfin hanım neden bu kadar öfkelisiniz ve hakaretler ediyorsunuz? Yazık değil mi bu hanımefendiye
Bu kız hakikaten psikiyatriklik olmuş sen maşallah mis gibisin
@zenginmuhendis Kime diyorsun ki
Sana diyorum soru sahibi sen iyisin de bu saldırgan kız sıkıntı
Neden?
O kadar yorumlaştık burada kalmasın sohbet
Olmaz tesekkür ederim