Sağlık Dereceli gözlük/lens kullanıyor musun? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 512 Dereceli gözlük/lens kullanıyor musun? 🤓 Evet 😕 Hayır 😏 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler8 ay Hepimizin gözü bozuksa kim bu gözlüksüz ve full hd gören tayfa diyorum. Teşekkürler, süper soru için... 🤓😆🍒🕺 Dereceli gözlük/lens kullanıyor musun? Cevapla Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
AzraAksoy123 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 8 ay 1,5 derece gözüm bozuk. Daha önce 1 yıl gözlük kullandım ama şu an kullanmıyorum, arada aklıma gelirse ders falan çalışırken takıyorum. 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 8 ay Sağlık konusunda 390 cevap paylaştı. Astigmat miyopum gözlüğüm var kullanmıyorum doktora kalsa kitap okurken, akşamları tv izlerken falan filan takıcakmışım 1 0 Yorumla
gündüzüngüneşi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% 8 ay Önceden çok kullandım ama 2 yıldır gözlerimi çizdirdim çok rahatladım 2 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Gözlük kullanıyorum devamlı olmasada bilgisayarda işim uzunsa takıyorum 1 0 Yorumla
Cᴀᴘᴛᴀɪɴ-Pʀɪᴄᴇ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 8 ay Gözlük kullanıyorum ama önümüzdeki ayın sonunda gidip çizdirmeyi düşünüyorum. 1 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Gözlerimin maşallahı var o konuda dkxkdkd kullanmiyorum 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 8 ay Sağlık konusunda 432 cevap paylaştı. Uzakları bulanık görmeye başladım acaba gözlük alsam mı diyorum :D 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% 8 ay Kullandım şu an kullanmıyorum ameliyat oldum. Ama şimdi de diğer göz bozulmaya başladı 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 8 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçen seneye kadar kullanıyordum çıkardım gözleri çizdirdikten sonra 1 0 Yorumla
bıro490 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 8 ay Her ne kadar gözlük takmayı sevmesem de takıyorum ne yazık ki özellikle PC başında 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Sağlık konusunda 729 cevap paylaştı. Hayır, kullanmıyorum. 1 6 Yorumla djfurkan13 8 ay Övünmek gibi olmasın ama 50 inçlik TV'de 1 ölü pikseli anında fark etmiştim. 🤣 Yorumla DİYKAT 8 ay Gözleri takas edebilir miyiz 😅 Yorumla djfurkan13 8 ay Olur, neden olmasın? 😂 Yorumla DİYKAT 8 ay Ahahha. O zaman 4 buçuk derece astigmat, miyop kahviş gözler hayırlı olsun efenim 😅🙈 Yorumla djfurkan13 8 ay Rica ederim, efenim. Zaten yolun yarısına gelmişim. Biraz da farklı şekilde göreyim dünyayı. 😅😂 Yorumla DİYKAT 8 ay 😅😅😅 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 8 ay Sağlık konusunda 787 cevap paylaştı. Ben göz ameliyat olduğumda sen 5 yaşında idin😀 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Evet dereceli gözlük kullanıyorum. 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dürbün gibi gözlerim maşallah 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 396 cevap paylaştı. İkisini de kullandığım oluyor 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kullanmam gerek ama kullanmıyorum 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 411 cevap paylaştı. Lenslik bi durumum yok şükür her şey normal 1 0 Yorumla
Katie_Mitchell Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Evet 2-3 yaşından beri gözlük takıyorum 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 876 cevap paylaştı. Benim astigmatım var kullanıyorummm 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 8 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet😒 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 8 ay Sağlık konusunda 528 cevap paylaştı. Hayır ama bu gidişle kullanabilirim 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 8 ay Sağlık konusunda 624 cevap paylaştı. İkisi de var. 1 3 Yorumla DİYKAT 8 ay Bende de 😅 Yorumla YorgunBirCicek 8 ay Ne güzel 😃 Yorumla DİYKAT 8 ay Kız ne güzel. Beleş gözlerin var ama full hd kullanamıyorsun 😅😂 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 981 cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 536 cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kutay0045 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 8 ay 97 den beri 1 1 Yorumla Kutay0045 8 ay Bu sen misin Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet, mecbur. 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 8 ay Sağlık konusunda 543 cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 1 0 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% 8 ay Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 1 Yorumla damaratiz7 8 ay Bu arada senin güzellik şaka mı 🧿🧿🧿 maşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
1,5 derece gözüm bozuk. Daha önce 1 yıl gözlük kullandım ama şu an kullanmıyorum, arada aklıma gelirse ders falan çalışırken takıyorum.
Astigmat miyopum gözlüğüm var kullanmıyorum doktora kalsa kitap okurken, akşamları tv izlerken falan filan takıcakmışım
Önceden çok kullandım ama 2 yıldır gözlerimi çizdirdim çok rahatladım
Gözlük kullanıyorum devamlı olmasada bilgisayarda işim uzunsa takıyorum
Gözlük kullanıyorum ama önümüzdeki ayın sonunda gidip çizdirmeyi düşünüyorum.
Gözlerimin maşallahı var o konuda dkxkdkd kullanmiyorum
Uzakları bulanık görmeye başladım acaba gözlük alsam mı diyorum :D
Kullandım şu an kullanmıyorum ameliyat oldum. Ama şimdi de diğer göz bozulmaya başladı
Geçen seneye kadar kullanıyordum çıkardım gözleri çizdirdikten sonra
Her ne kadar gözlük takmayı sevmesem de takıyorum ne yazık ki özellikle PC başında
Hayır, kullanmıyorum.
Övünmek gibi olmasın ama 50 inçlik TV'de 1 ölü pikseli anında fark etmiştim. 🤣
Gözleri takas edebilir miyiz 😅
Olur, neden olmasın? 😂
Ahahha. O zaman 4 buçuk derece astigmat, miyop kahviş gözler hayırlı olsun efenim 😅🙈
Rica ederim, efenim. Zaten yolun yarısına gelmişim. Biraz da farklı şekilde göreyim dünyayı. 😅😂
😅😅😅
Ben göz ameliyat olduğumda sen 5 yaşında idin😀
Bayrama dereceli gözlük alacağım gibi
Evet dereceli gözlük kullanıyorum.
Evet kullanıyorum 5.3 numara 🥲
Dürbün gibi gözlerim maşallah
İkisini de kullandığım oluyor
Kullanmam gerek ama kullanmıyorum
Kullaniyordum
Çizdirdim
Gözlük kullanıyorum evet :d
Lenslik bi durumum yok şükür her şey normal