Ben kullaniyorum. Astigmatim 1.75. Siz kullaniyor musunuz? Hangi sebepten ve kac numaraa?

Evet, kullanıyorum
Hayır, kullanmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kullaniyorum. Astigmatim 1.75. Siz kullaniyor musunuz? Hangi sebepten ve kac numaraa?

Doğuştan bir gözümde göz tembelliği var. Ergenliğe kadar kullanıp dört göz oldum, sonra bıraktım. Gözlük taktığım zaman göz derecesini artırsa bile çok ufak bir artış oluyordu ve yetersiz oluyordu. Gözlük takmak gözlük çerçevesinden dolayı 360 derece görmeyi gözlük çerçevesi 2 gözdede düşürür. Kar yapsa bile zararıda oluyor. Güzelliği etkilemesinden hiç bahsetmiyorum bile
İki kez göz ameliyatı oldum. 6 yaşından beri takıyorum. Merceklerimi tutan iplikler doğuştan zayıfmış. Düşmek üzereymiş. İlk ameliyatımda merceklerimi aldılar. Yoksa düşüp hep kör kalma olasılığım varmış. İkinci ameliyatımda yakın merceğim takıldı, uzak merceğim yok. İki mercek takılmıyormuş. Uzak gözlüğü kullanıyorum.
Cok gecmis olsun
Cevap
5Cevap
Hayır ben kullanmıyorum
Astigmatım olduğu için dinlendirici gözlük var ama kullanmıyorum. Biri 0,50 diğeri 1.25 miydi neydi tam hatırlamıyorum. Niye bu kadar ayrıntılı anlattım bilmiyorum jdjdjd
evet kullanıyorum numaram bayağı fazla. benimkiler de doğuştan bozuk erken doğduğum için öyleymiş sanırım
Hayır kullanmıyorum ama burayı birazdaha kullanırsam yakinda kullanmaya başlarım herhalde 😂
Sen gibi güzellik için emin ol gözlükte ayrı güzellik katar sana
@Musasönmezoğlu teşekkür ederim 🙏 çok nsziksiniz
Yakın takip ediyorum sizi bakalım
Gözlerim bozuk ama kullanmıyorum. Belki yakında kullanmaya başlarım.
Evet 2 gözlüğüm var -1.75 miyop ama genelde lens takarım.
evet kullanıyorum miyopum, evde sürekli gözümde mesela
Evet miyopum bir göz 3,75 bir göz 4,25
Astigmat da var derecesini bilmiyorum
😃
Küçükken kullanmak için gözümü bozmaya çalışıp kontrolde bilerek yanlış harfler söylüyordum aök
miyop var bende sağ 3 sol 2.75
Anladim ben de astigmatim
Güneş gözlüğü dahilmi soruya 😂😂
Hayır, kullanmıyorum.
Hayır, kullanmıyorum.
Biri 2,50 digeri 2,75 yani körüm.
Var ama kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Chung bana mesaj atabilit misin
Kullanmıyorum.
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum