Hip thrustda kasığımıza barı koyarız ya ilium kemiğine gelir. Bar pad takmama rağmen morarma oldu o morarmada kararma oldu. Mat kullanın diyen olur ama matı koyunca da haraketi hissedemiyorum. Bu kalıcı değildir demi?
O kadar kusur kadı kızındada olur güzele odaklan sen ufak tefeklere odaklanıp ne moral bozuyon be. Ben mesela o kadar güzellik var kıla takıldım ama konu o değil jdjdjr kime o kasığına bakmıyor zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cildin hassassa morarmanın önüne geçemezsin. Ama kalıcı değil merak etme biraz soğuk press yap 1 2 güne geçer
Teşekkür ederimm
Rica ederim.
Geçer sıcak suyla hergün masaj yap
Kan dağılsın gider merak etme ama tekrar aynı yeri zorlama
İlk defa yapiyorsan dokularin cok hassastır. 2 hafta bekle iyileşince tekrar devam et. Yenilenen dokular daha dayanıklı olur
1,5 yıldır yapıyorum
Beklersem antrenmanlar nolucak
Başka hareketler ile devam et squat yap plates yap ne bilim hiç bisey yapamıyorsan koş 😄
Hayır geçicidir. Spor mu yapıyorsun
Evet
Ne odaklı spor
Kas hacim
Boyun kilon kaç
Sana ne
:(((
Emdirisen gecer canim
Ayy ne hale gelmiş
Walla mı
Yok kız azcık ne olacak sanki. Epify bu tür ölü deri vs için renk açıcı olarak kullanılıyo deneyebilirsin
Tenin beyaz ondan öyle görünüyo aşırı değil
Niye korkuttun o zaman ya
Tamam teşekkür ederim
Korkma be fiziğin güzel olacak azcık bişeye takılma ne olacak sanki
Ama ordaki uzun kıla takıldı gözüm dkdkkd
Doğru diyosun da hoş durmuyor kas yırtıkları, karamalar falan
O kadar kusur kadı kızındada olur güzele odaklan sen ufak tefeklere odaklanıp ne moral bozuyon be. Ben mesela o kadar güzellik var kıla takıldım ama konu o değil jdjdjr kime o kasığına bakmıyor zaten.
😒
Kız valla abartıyosun o kadarda kötü durmuyor ne olacak sanki
Kıla takıldım dedin ya
Kıl kimde yokki sanki. Valla abartıyosun sen fiziğin güzel sen buna takılıyosun.
İnsan ister istemez takılıyor
Sen insan değilsin insanüstüsün takılma be lmkhgff yani fotoğrafta kötü durmuyor o kadar be
Teşekkürlerr🤭
Rica ederim ne demek kendine iyi davran takılma detaylara.
Varsa başka aklına takılan bu şeyde kafamı bozuyo dediğin?
Var ya
Yazabilirsin.
Bekliyorum
Kremi falan yok mu?
Bilmiyorum
Kaç kg kaç dk yapıyorsun
Harakete göre ağırlık değişiyor ama bu harekette 85 90 95 kilo yapıyorum antrenman 2,5 3 saat falan sürüyor
Ya benimde çok merakım varda siz anlarsınız
Sizden bi konudan yardım istiyorum
Tabi dinliyorum
Yazabilirmisiniz acaba öyle sorsam mümkün değil mi