Teşekkürler ❤️
Düzenli olarak sağlık kontrollerinizi yaptırıyor musunuz?
Teşekkürler ❤️
Evet düzenli olarak sağlık kontrollerimi yaptırırım. Peki ya siz düzenli olarak sağlık kontrollerinizi yaptırır mısınız?

Hayır, düzenli olarak sağlık kontrollerimi yaptırmıyorum maalesef. Günlük koşuşturma içinde hep erteleniyor, sanki vakit bulamayacakmışım gibi geliyor. Oysa insan sağlığının değerini ancak bir şeyler ters gidince anlıyor. Belki de en büyük hata, kendine gereken önemi verememek oluyor. İhmal ettikçe zaman hızla geçiyor, oysa küçük bir kontrol bile ileride büyük sorunların önüne geçebilir. Bu yüzden artık ertelememek gerektiğini biliyorum.
hayır en son 10 yıl önce hastaneye gittim :) yılda bir kere hastalanıyorum oda mevsim değişiklikleri aile de 80 görmeden ölen yok ben çok denedim ölmüyorum extrem sporlar da yaptım olmuyor o 80 yaş görülücek şimdi öyle bir giriş yaptık ki gerçekler ile yarın ölürsem kahrolurum :)
Cevap
13Cevap
Ah nerde gadasi hasta olmadan doktora gitmiyorum
yaptırmam
Check up yaptırmam ama hastaneye gitmem gerektiği için isteğim dışında birçok şeyim kontrol ediliyor zaten.
Sağlık kontrolü için hangi bölümden randevu almak lazım?
Beğeni iyi güzel hoş da cevap?
Önce aile hekiminden başlaman gerekir, daha sonra dahiliye, sonrasında ise ilgili hastanenin check-up birimleri olmalı ben bu şekilde yaparım ama genelde sadece aile hekimi ve dahiliye doktoruna görünülüyor.
Hastalığım var. Onunla ilgili kontrolleri yaptırıyorum. Onun dışında başka bir şey olarak onu etkileyecek diğer kan değerlerine baktırıyorum.
Her yıl sağlık ocağına bilgi veriyorum sadece boy kilo
Senede iki kere kan veriyorum yetiyordur diye düşünmekteyim
Geçen hafta kan verdım.
Hiç iyi çıkmadı degerlerim.
Evet kendisine iyi bakması insanın kendisine borcudur.
Düzen biraz karıştı ama fırsat buldukça kontrolleri aksatmam.
Yok sağlığın zıttı benim.
Of.. hic sevmiyorum ama gideceğız yine.
Evet yaptırıyorum
Hayır düzensiz olarak bile yaptırmıyorum 😂😂
Evet yaptırıyorum. Toparlamam bu çok önemli...
Hayır yaptırmam
Yapmaya çalışıyorum.
Yaptirmiyorum sorun olursa yapiliyo tedavi
Sayılır
Evet tabi ki
Yaptırmıyorum
yaptirmiyorum
Hayır tabi ki
maalesef ya
Evet yaptırıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar