Yaptırmayanları göreyim de bahanem olsun 🤦♀️

Evet
Hayır
Bilgim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaptırmayanları göreyim de bahanem olsun 🤦♀️

Valla baba tarafı sagolsun full kalp sorunlu olduğundan.. Yılda 1 defa kalp kontrolleride gidiyorum bir sıkıntı yok.. Birde 6 ayda bir operasyon geçirdiğim bir durumdan 6 ayda bir kontrole gidiyorum.. Onun dışında bir yerimi koparıp ya da kirmazsam pek doktorluk işim yok :))
Kırmayı anladım da bir yerini koparma nasıl oluyor? 😀
Çapraz bağımı kopardım mesela.. Ameliyat oldum 3 sene oldu sanirm :))
Bağladılar ama geri dimi 😀
Çok geçmiş olsun. Dikkat ediyorsundur artık umarım 🙃
Bağladılar evet zdiyorum dağ bayır geziyorum saga sola tirmqniyorum... Futbol ve voleybol oynuyorum.. Nasıl dikkatliyim sorma :))
Isınmayı ihmal etme bari 😀
İki farklı kanser icin bu yaz tarama oldum.. onun dışında belli başlı hastalıklarım var ve kontrollerine gidiyorum..
En son nöroloji icin sıra ayırmıştım bizzat sistemde olan bir hata yüzünden doktor ücretsiz değil , ücretli muayene olmamı istedi ( asistanı öyle dedi) bu yetmezmiş gibi ceza yedim sanki hiç gitmemişim gibi. Doktorun yanına..
Bu günde 2 ders icin üniversiteye gitmek istemediğim için. bir bölüm daha okumak için çap başvurusuna gittim ordada sorunla karşılaştım koskocaman üniversite kendi yönetmeliğine uymuyor ve yönetmeliği hatalı.
Sistem hatası yüzünden ücretli işlem yaptıklarında sonradan gidip muhasebe ve vezneden o parayı tahsil edebiliyorsun. Ben yapmıştım 🤓
Rica ederim Psi iyi geceler 💫
Ara ara kalbime bıçak gibi ağrı saplanıyor bu ara yarım saat kadar sürüyor. Onun için kontrole gitmeyi düşünüyorum devam ederse eğer.. Kanser tarama testi hiç yaptırmadım henüz.
Kalp de önemli lanet olası tarama testleri de 😂
Nefret edilesi işler. Hastaneye mecbur kalmadıkça gitmeyen ben kontrol için çok zor giderim.
Mamografi zamanım geldi ama öteliyorum korkudan :/
Ötelemekte o kadar haklısın ki 😑
İlkinde canım çok acıdı aynı acıyı yaşamak istemiyorum yine :/
Tıp erkeklerin egemen olduğu bir alandı. Yeni yeni kadın bilim insanları kadınlar için daha kullanışlı/acısız teknikler ve aletler üretmeye başladılar.
İnşallah bian evvel sahaya yansır bu
Zaman alacak biz bu konuda talepkâr olmazsak.
Ben o zamana yetişemem ama siz inşallah faydalanırsınız :))
Öyle deme bozma kalbini 🙃
Pekii☺️
İyi geceler 💫
Daha güzel bir güne uyanmak dileğiyle 🌱
İyi geceler 😌 bilmukabele 🙏
💐
🫶
Cevap
23Cevap
3 ayda bir kontrollerimi yaptırırım.
Kesinlikle ayrıca bu konuda bilinçliyim. Cevremdekileri de yönlendiriyor bilgilendiriyorum. Aynı zamanda spor, sağlıklı yaşam unsurlarını destekleyen bir yaşam biçimim var.🌿
Harikasın güzel kadın 💖
Teşekkürler leydim 💜
Ricalar güzellik 💖
Geçen gün bu mesaj bana ilk defa geldi ve kendimi aşırı yaşlı hissetmeme sebep oldu çiçeğim ya andjfjf tam da 30 yaş sendromunu atlatmak üzereyken olacak şey değil 😭😂😂
Ahaha koskoca 36'yım ben bebeğim 😂
Hâlâ parka gidince salıncağın boş kalmasını bekliyorsam yaş dediğin bir sayıdan ibarettir nokta. 🤣
Hahahahsh al benden de o kadar çiçeğim... Genceciğiz henüz 😌😂
Çocuklar abla dediğinde hoşuma gidiyor teyzeleri yaşında olduğum için genç hissediyorum 😂
Hahahah bana da bizim oradaki mimnaklar sen nasıl 30 yaşındasın ya bizde yok sendeki enerji, neşe diyorlar ajdjfjjg
Sanırım hayattan keyif almayı bilmekle alakalı 😌
Aynen öyle bebeğim 🫠
Hayırr, hastane görünce yön değiştiriyorum :D o kadar hastaneye girip çıktım ki bıkkınlık var hastanelere karşı
Cevaplarımın böyle etkileri olur normaldir 😂
Yorumu buraya da yazabilirsin. Dediğim gibi farklı olan bir cevap insanda farklı etkilere sebep olabilir.
Senin özelinde değildi zaten. Sorun beni düşündürdü ve farklı kapılar açtırdı zihnimde.
Overthinking saatime denk geldi 😂
Kötü değil. Çünkü kimseye kötü bir şey yazmadım. Kimseye kötü bir etkisi olmayan bir şeye kötü diyemezsin 😀
Peeki Carvel 😀
Maalesef beynimde iyi huylu tümör olduğundan düzenli aralıklarla kan tahlili ve mr çektiriyorum.
Çok çok geçmiş olsun 🍀
Yaptırmıyorum bende.. Sadece anormal bir şey fark edersem falan giderim doktora onun dışında kontrol için gitmedim..😅
Sen bensin 😂
🤣🤣
2019 da pnömotoraks akciger sönmesi oldum. İlk aylarda 2 3 ay da bir kontrole giderdim. İyileşince tamamen bıraktım
Çok çok geçmiş olsun 🍀
Rica ederim
Hastane ortamına girmek bile geriyor beni o yüzden düzenli spor yapıyorum. Ama bir kan vermeye gitmeyi düşünüyorum yakında
Spor ve sağlıklı beslenme bende de var da zamanın vücutta oluşturduğu tahribat da oluyor özellikle biz kadınlarda. Bununla yüzleşmek can sıkıcı.
Hayır yaptırmıyorum oraya gidince boğuluyorum jsj
Ben de ben de 🤦♀️
Of çok kötü ya 🤦🏻♀️😕
Bir şikayetim yok ama kanser çıkarsam diye kanser taraması yaptirmiyorum korkudan ☺️
Ailende kanser öyküsü yoksa korkmana gerek yok bence.
Olsun erken teşhis hayat kurtarıyor sonuçta 🙃
Kontrollerini yaptırıp bedeninin sağlığından emin olmak bu travma etkisini sürekli hissetmekten daha iyi değil mi?
Bence sen o korkudan daha güçlüsündür. Kontrolü ele geçirmesine izin vermemelisin 💪
Rica ederim 🌸
Bugünlerde doktora gitmezsem ciddi bi sorun baş gösterecek ama gitmiyorum
Bak tansiyonum çıkacak senin yüzünden 😀
Oğlum genç adamsın silkelen artık yeter daa
3 ay önce sol göğüs ağrım vardı bitmek bilmeyen. Kas kaynaklıymış kalp sanip ekg çektirdiler o günden beri düzenli ekg çektiriyorum ne olur ne olmaz diye
Korkma bu kadar olmaz bir şey 😂
Geçmiş olsun 🌸
@kızılelma-1 niye korkmiyim? Ağrı sol tarafta sonuçta basit mi? her zaman kendine iyi bakacaksın dikkat edeceksin ihmale gelmez bu grip değil.
@Solosofistike teşekkür ederim ❤️
Evet. Bazı dönemler her y
Ay düzenli kan veririm. Bazen de max üç ayda bir.
Yaptırmıyorum. Hastaneye en son 3 sene önce gitmiştim. Pek aram yok hastaneyle
Sağlıkçı olduğum için ister istemez beli aralıklarla kontroller yapılıyo
Herhangi bir rahatsızlığım ya da şikayetim yoksa hastaneye gitmiyorum.
Rahatsızlık olmadan gidilmiyor sanırım
Ülkenin geneli böyle 😀
Hayır ama yaptırmam gerek riskli gruptayım
Hayır, yaptırmıyorum...
Hayır yapmıyorum çok aksatıyorum
1 yılda bir yaptırıyorum.
mecburen yaptırıyoruz :)
Yani bende senin gibiyim :)
Bir süredir kendimi ihmal ediyorum.
Gidiyorum sorumsuz insan değilim
yaptırıuyorumda pes ettım ya
At mıyız lan biz, sağlık kontrolü ne