Doğal sarkık meme, sililon dik memeden iyidir.
Dogal yumuşak kalça, silikon sert kalçadan daha lezzetlidir.
Burun estetiği olabilirsiniz ama yaninizda estetiksiz burnunuzun fotosunu da taşıyın ki doğuracağınız çocuğun neye benzeyeceğini bilelim.
Doğal sarkık meme, sililon dik memeden iyidir.
Dogal yumuşak kalça, silikon sert kalçadan daha lezzetlidir.
Burun estetiği olabilirsiniz ama yaninizda estetiksiz burnunuzun fotosunu da taşıyın ki doğuracağınız çocuğun neye benzeyeceğini bilelim.
erkeklerin burnu neden bu kadar uzun ve her yere giriyor keske baska yerleriniz uzun olsa
boyunuz yani
Aklin fikrin orada
yani aklim var
O zaman Allah var
tekbir
Haydaa
Tamam onumuzdeki ay ameliyat olacaktim iptal ediyorum o zaman.
Ne ameliyatı
Senin her yerin güzel
@NostaljikBirFilm senin bu konuda yeterli donanıma ve yetkinlige sahip olduğunu biliyorum ve sana inanıyorum o zaman 😘
🌹
Cevap
1Cevap
sizin oluşturduğunuz güzellik algıları yüzünden 13 yaşındaki kız çocuğu bile erkekler tarafindan zorbalaniyor en basiti "kolunda kıl var" olabilir. Kendiniz algı yaratip sonucunda değişen kadınlar görünce niye agliyorsunuz anlamis degilim.
Ablacım kıllarını almak istemiyorsan alma. Sevişmek için yapıyorsun o temizliği, benim için değil.
Tamam en masum sensin
Canın değilim
Meraba bunlar öznel ve duygusal kararlardır çoğunlukla kadınların her zaman göz önünde ve kıyas yapilan organının güzel ve istedigi ölçüde olmasıni istemesi kadın doğasına uygun bir durum
Siz erkekler yüzünden
Kusura bakma ben silikon meme sevmem. Hiçbir kadın da bana bunu sormadı. Sorsaydı yaptırma derdim.
İşsizlikten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?