Kocamla dün tuhaf birsey oldu, kendimi kötü hissediyorum?

Dün evden calisiyorduk beraber. O hep terledigi icin akradan cok stressli zamanlarda ya da genel anlamda erkeklerde oluyormus. Bende cok terledigi icin bi doktora git demisdim baya oluyor o da bsy yok dedi erkeklerde normal derken konu kapandi zaten. Ama bi kac kez bu konu acilinca sinirlenmisdi. Dünde sirtini sivazladim biraz sakayla karisik aa yine biraz terlemisin güldük ama sonradan böyle sirtini sevmeye basladim derken sivasladim bianda sinirlendi : ja sen terleyip terlemediigmemi bakip duruyorsun terliyorsam terliorum sanane gibisinden bi kac seyler daha dedi sesi yükseldi ve patlama yasadi artik hatirlamiyorum bile. Ama öyle bi mutluydumki bi kirildim üzüldüm schock oldum o nasil bi sinir ve öfke, bende dedim ben bakmiyorumki sadece sevgimi gösterdim yanlis anladin derken morelim gitdi baya. Kendimi toparliyamadim. Bende gec vakit oldugundan uyumaya gitdim. O da anladi kirdigini sadece uzunca oturma odasinda oturdu. yanima gelip yanagimdan öptü bi kac kere güya gönlümü aldi iyi ki varsin dedi simdi hic bsy olmamis gibi davraniyor ama ben hala o durumu unutamiyorum. Simdi bidaha yaklasasim gösteresim gelmiyor. Icimde öyle bir his varki sanki artik sevgim bile ona iyi gelmiyor. Napcam bilmiyorum. Cok gereksiz ve alakasiz bi tepkiydi..

Kocamla dün tuhaf birsey oldu, kendimi kötü hissediyorum?