Kocamla aram kötü :( yardım edin?

merhaba eşilmle kavga etmoştık kıskançlğm yuzunden cuma gunu eve gıderken ısten annesıne gıtmıs aynı mahalede otruyoruz bende kıskanclıgım tuttu bıseler soledm cok sınrlendı bagrdı cagrdı eve gelsı sonra yattı yataga ıftarada kaynanamlar bekliodu esım gelmıoruz dıe bagdrdı cagrdı kaynımla kaynanam zorla bızı aldı anladılar kavga ettgmızı cunku. neyse cıktık o bana ınat aksam dısarı cıktı benden kacmalar sureklı kalbıımı kırrıcak seyler. ertesı günde ıftara teyzesınn kızına gıttık gıdrken yolda benı gordu ve kopektn cok korkarım kopektnn gecemedm anladı benı aramaya basldı bende kapattım ordan tandk bırısyle gectm ve bırı kopegı tutuyordu bana o kızın yanında gecsene ne belıosun daha dıye bagırdı. ıftarı yaptk hızmetı ettk derken bı laf acıldı teyzesnn kızı takıldı bıze bana esım benm ıcın tanınmaz hale getrrım balkondan asaga atarm dıe guya saka yapmıs ve bende sınrlendm havlayan kopek ısırmaz dıe sonra gıderken enseme vurdu canm acıdı cook sınrlenmıs anneme anlatttm cok uzuldu kaynanamda uzuldu acıkcası bana hıc bıse demedı nerde ne konusaacgnı bılmıosunz dedı ama dun esım annemlere gıdktn sonra cok degstı ılgı duymalar flan hatta barıstk şu an bırlıkte bıle oldk gece. sizce ne yapaymm ya halen kırgnlıgımı surderymmı ceza vereyımmı ne yapaym
Kocamla aram kötü :( yardım edin?