Kocam beni öperken sakalları batıyor sinir oluyorum. Yeni evlendik çokta uzun değil sakalları kirli sakal ama sabah öperek uyandırdı birden huylandım ittim onu pişman oldum sonra. Gerçekten küçükken de abim babam falan öperken kaçardım resmen. Böyle tam anlamıyla sinir oluyorum. Direkt öpünce sorun değil ama böyle sürterek öpünce sakalları hissediliyor. Küs gibiyiz şu an. N'apmalıyım? Ben mi hatalıyım sizce? O hatalı değil zaten de genede hem öpsün istiyorum hemde sakalı batmasın istiyorum. Kesse bile genede erkeklerin yüzü pürüzlü oluyor biraz hoşuma gitmiyor : (
eşine bu şekilde davranmaya devam edersen ilerde olacak olaylardanda sen sorumlusun. bunu sakın unutma. insan gibi anlat , itmene , köpek yerine koymana gerek yok. çocuk eşini insan gibi öpmek istemiş, hoşlandığı sevdiği için, sen napmışsın kıytırık sakal yüzünden itmişsin , öyle bir pozisyonda, şahsen ben uyuz olurdum sana. çivi sokmadıya , vücuduna, altı üstü sakal, yani. öldürmez.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın da uyuyordumm birden hissedince tik oldu yüzümde artık. Zaten vitamin eksikliğim var çok güçsüzüm de genede itmemem lazımdı.
neyse ders olsun akşam gelince napcanı biliyorsun artık sana anlatmıcam rövanşını yap akşam telefi et çocuğa güzel bir gece yaşat. ama sıradışı bişi olsun.
O konularda hiç problem yok. Bakım olsunn muhabbet olsun güzell hele kıyafett ben sonsuza kadar alışveriş yapabilirim. Her gün farklı giymek bile istiyebilirim. Ama iştee sabah ben biraz itince yüzü düştü uyku sersemliğim de geçince kötü hissettim.