Kocam ailem değilsin sen dedi tartistik bende aile değilsek burada ne işim var benim cocuk burada neden var diye tartistik
Ve evliligimiz bitmis bana göre dedim konuşmuyoruz
Kocam ailem değilsin sen dedi tartistik bende aile değilsek burada ne işim var benim cocuk burada neden var diye tartistik
Ve evliligimiz bitmis bana göre dedim konuşmuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrıl direk,
Aile olamadınız mı acaba hiç hangi anlamda dedü bunu. Yoksa aileyi tamamlayacak eksik noktalar mı var. Boş yere söyşemez bir erkek bunu..
Ney gibi
Mesela bazı kadınlar aile kavramınımtam kavtiramamış oluyor. Örneğinmadam evi geçindirmeye çalışırken kadınsa para istiyor alışveriş yapmak için ama ihtiyaç dışınd aharcamalara zorluyor eşini. Böyşe bir kadın tammolarak aile olamamış demektir. Bununmgibi örnekler türetilebilir
Benim oyle birseyim yok 2 yıl boyunca kocamin borçlarını ödeyen bendim
İllaki söylemiştir sebebini aile olamama sebebini. Bahanesi ne peki neden öyşe demişhangi gerekçeyle
Neymiş hatalarını ailesine demisim dedikodu etmisim
Oo ama bu ciddi bir durum. Yani aile içinde yani kendi içinizde çözemediğiniz sorunları dışarı aktararak çözüm bulmak neredeyse imlansız. Ailesine şikayet etmişsin ve bu eşini dışatıya karşı rezil etmekten başka birşry yapmaz. Yani düşünsene insanlar sizi o sorunlarla hatırlayacak. Siz aranızı düzeltseniz bile aradan 5 yıl da geçse sizi o sorunlarla hatırlarlar. O yüzden sen de eşin de varsa kusurlarınızı örtmeli ve kendi içinde çözmelisiniz. Zaten kendi içinizde çözemediğiniz sorunları başkası çözemez. Sen onu şikayet et o seni ee bu daha büyük kavgalar getirir. Ben bir kere yaptım bunu ve eşim beni bir kere uyardı ve aynı hatayı ne ben ne de eşim tekrarlamadı. Şimdi insanlar bizi hiç kavga etmiyoruz mutluyuz sanıyorlar ama her revlilşk gibi bizim de sorunlarımız var kendi içimizde çözüyoruz. İnsnalara dedikodu malzemesi bırakmıyoruz.
peki oturun konuşun neden boyle oldu bir sorun kendinize yazık küçücük çocuga
Bir insan bilmiyorsa ne istediğini hem seni ziyan eder hemde kendini önce insan ne istediğini hem
Düzelir
Geceden beri görüşmüyoruz ve ben annem gile geldim bugün cocugumla
Kavga sebebi neydi
Yatağımda birsey anlatamıyorsun babam geldiğinde konuşmuyorsun dedim oda ailem değilsin dedi
Bosanin