Gittiğim bir diş kliniğindeki asistan böyle demişti. Ben de gitmeye devam etmiştim maalesef ancak sonradan oradaki diş hekimlerinin de asistanların da profesyonel çalışmadıklarını farkettim. Diş hekimi implant yapabilmek için kurtarılabilir durumda olan dişimi çekmek istedi. Ben izin vermedim. Başka bir kanal tedavisi uzmanına gittiğimde bundan çok daha kötü durumda olan dişleri kurtarabildigini söyledi...
Diş hekimi asistanı işlem sırasında telefonla oynuyor, doktor onu uyarmiyor. Böyle bir doktor olabilir mi? Bir de ağzını yaya yaya konuşan bir doktordu zaten, önyargılı olmak istemedim. Bazen önyargılı olmak gerekiyormuş. Ağzını yaya yaya konuşan doktor mu olur?
Asistan da kendini doktor sanıyor, doktorun mührü ile bazı ilaçlar yazdı, ağrı kesici falan. Mutlaka içersiniz ağrı kesici diyor. Ağrım olursa içerim dedim. Siz yine de için falan diyor, ya sanane. Şimdi anlatınca aynı duyguyu veremedim ama orada sadece sözü geçsin edasıyla söylüyordu. Ağrı kesici içecek kadar da ağrım olmadı..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer