Merhaba, aranızda bilgi sahibi hatta branş doktoru vs denk gelirse o kadar mutlu olurum ki…
Panik atak sebebiyle antideprasan kullanıyorum fakat kullandığım ilacın hiçbir faydası yok kafam daha çok karışmış durumda ilacımı değiştirmek istiyorum şu an kullandığım ilaç selectra 100 mg geçmek istediğim ilaç secita 30 mg kullandığım ilacı bırakıp yeni ilaca geçişim nasıl olabilir bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim
Panik atak sebebiyle antideprasan kullanıyorum fakat kullandığım ilacın hiçbir faydası yok kafam daha çok karışmış durumda ilacımı değiştirmek istiyorum şu an kullandığım ilaç selectra 100 mg geçmek istediğim ilaç secita 30 mg kullandığım ilacı bırakıp yeni ilaca geçişim nasıl olabilir bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selectra 100 mg tamam bende içiyorum doktor ne diyor secitaya
Doktora söyledim fayda etmiyor iyi gelmedi diye sadece dozunu yükseltti değiştirmedi secitayı önceden kullandığım için biliyorum iyi gelmişti ama ilaç geçişleri nasıl olmalı onu bilmiyorum
Yaş kaç senin eklesene beni bi
İlacı ne zamandır kullanıyorsun?
7-8 aydır doktora gidiyorum doz yükseltiyor değiştirmiyor
Bu kadar yüksek dozda ilerleme yoksa,30 a düşürmen doğru değil. Bunu Dr unla konuşmalisin?
Evet senin dediğinde çok doğru aslında ben böyle düşünmemiştim
Buradan birine değil de bi uzmana sordun mu bunu?
Evet kaç kere gittim doktora fayda etmiyor diyorum dozu düşüktür diyor sadece doz yükseltiyor ama fayda etmiyor hiçbir şekilde
Doktor değiştirdin mi peki?
Hayır
Yaşadığın yerde daha iyi konumda doktor yok mu?
Başka bir hastaneye başka bir doktora randevu aldım 1 hafta sonraya
Panik atağın ne zaman başladı
4-5 yıldır var
Nasıl başladı peki, baslangıcı hatırlıyor musun
Başlangıcı 7-8 yıl önceye dayanıyor zor süreçlerden geçtim en sonunda panik atak olarak patlak verdi
Telafisi olmayan zor süreçler mi?
Telafisi olur mu olmaz mı hiç o yönde düşünmedim ama zamanında yaşananlar geleceğe hep kaygıyla bakmama sebep oldu ve hala oluyor o yüzden ilk önce psikolojimi iyileştirmem gerekiyor onu da ilaçlar olmadan yapamıyorum
Vaktin varsa eğer anlatmanı isterim
Teşekkür ederim ama çoook uzun umarım iyi gelecek bir ilaç bulurum
Arayışını değiştirmelisin, belki de yaşadığın şey telafi edilebilir bir şeydir ve zihnin bunu kabullenince de seni iyileştirecektir, yaşadığın olayları sanırım olumlamayı öğrenmen gerekiyor
Evet aslında bunun da farkındayım ama zihnim hiç susmuyor olumsuz düşünceleri susturamıyorum
İçindeki diğer sen konuşurken yanında olan biri yok mu?
Yok
Göründüğü üzere ilaç değilmiş asıl odaklanman gereken, odaklanman gereken içindeki diğer senin ne istediğiymis. Ben senin iyileşebileceğine inanıyorum
İnşallah moral verdiğin için çok teşekkür ederim
Sadece anlamaya çalışıyorum. Vaktin varsa anlatmanı çok isterim, gerçekten.
çok anlamıyorum.
Uzmana danış