Arkadaşlar yüzümü bunlardan çıkmaya başladı bu sıralar. ne olduğunu bilen var mı alerjim falan da yok diye biliyorum bu yaşıma kadar da pek Sivilcem olmadı yardımcı olun lütfen ya da tavsiye verin :///
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yediğin içtiğin bir şey dokununca olabilen alerjik bir reaksiyon da olabilir, stres ve sıkıntı kaynaklı "Perioral Dermatit" de olabilir. O nedir diye google'da resimlerde bir arama yaparsan ne demek istediğimi daha net anlayabilirsin. Başlangıç dönemlerinde böyle olur. Ve sebebi de, yoğun stres, sıkıntı ve endişedir. Tabi, doktor değiliz, kesin teşhisi en yakın hastanede cildiye'de öğrenebilirsin. 1-2 gün bekle, geçmezse kesinlikle doktora görün. Geçmiş olsun.
Çok teşekkürler gidicem gitmeden önce sorayım dedim
senın bır seye allerjın var hemen hastaneye gıdıp oncelıkle allerjı testı yaptır once cıldıye bolumune gıdecen kontrolden sonra ıc hastalıklarına sevk edecekler senı buyuk ıhtımale cunku bu yedıgın bır seyın sana dokunması kesınlıkle gecmış olsun ayrıca korkacak bır sey yok merak etme ama ıhmal de etme olurmu
Tamam çooook teşekkürler :))
rıca ederım
Arkadaşım bunun sebebi fondöten eğer kullanmıyorsan sürdüğün nemlendirici olabilir ya da sabun
Evet Zaten fondöten kullandım böyle oldu ama önceden de sürdüğüm için ara sıra sürerim özel günlerde neyse işte o yüzden alerji diye düşündüm teşekkürler :))
Teşekkürler :))
Cevap
6Cevap
Bunlar vücudun tepkisi yani sivilce değil alerjiden kaynaklı olabilir
Alerjik reaksiyon olabilir, doktora görün.
Saqol gidicem :)
Alerji falan olabilir. Doktora görün derim.
Alerjim Yok diye biliyorum :/
Senin bildiğin ile doktorun bildikleri arasında dağlar kadar fark vardı emin ol :D
Hayır test yaptırmıştım bir kaç sene önce ondan biliyorum yani onu demek istedim
Bir cildiyeye görünmeni tavsiye ederim
Tamam teşekkürler
Biz doktormuyuz doktora git
Böyle yorum istemiyorum niye atar yapıyorsun sen doktor değilsin olan da var boş yapma
Fazla mast yapma tuzlu yağlı yeme
Mast ne alaka?
Oda sivilceyi çoğaltır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar