Şimdi devletimizin kanunu 18 yaş altı pedefoli ya şimdi biri 17 yaşını doldurunca 18 e adım basınca artık serbest olması garip değil mi sizce?
Mesela 17 de yasak olan şey de ertesi gün 18 olunca serbest mi yani garip
Şimdi devletimizin kanunu 18 yaş altı pedefoli ya şimdi biri 17 yaşını doldurunca 18 e adım basınca artık serbest olması garip değil mi sizce?
Mesela 17 de yasak olan şey de ertesi gün 18 olunca serbest mi yani garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
18 yaşına 1 saniye kala bile olmaz ama 1 saniye atlayınca tam 18 oluyor ve hemen only fans ve sektöre giriş yapıyorlar
Saçma geliyor bana
Vardır bir mantığı efendim isviçreli bilim adamları nasıl yapıyorsa aslında öyle yapmak lazım
Bence en doğru su Peygamber efendimiz in yolu, Avrupa bile erken evleniyor biz de onlara benzemeye çalışıyoruz
Bu ülke yasa koyucusu değilim ben bu ülkede vatandaşım ancak fikrimi belirtebilirim elbette ki doğurmak için en sağlıklı yaş hangisiyse o olabilir mesela 16 ise ama şöylede düşün şimdi devir değişti artık erken evlilikler sistemde sıkıntıya neden olabilir felan yani fela nfilkan
Olay tarihi ya da ilk iletişim kurulan tarih önemli
Saçma geliyor bana
Nesi saçma?
17 de bir şey yok 18 de serbest yapabilirsiniz
Burdaki yanlış ne?
Bircok sey sacma zaten ama gerekli bu seyler toplumda duzen saglanmasi icin
Öyle de direk 1 gün sonra yasal olması garip
Oyle olmasa herkes kafasina gore bisiler yapardi torpil donerdi 18 den bikac ayi kalmis diye
Pedofiliyle alakası yok. Avrupa'da yetişkin olma yaşı 14,15 ler türkiyede bir zamanlar cumhuriyet zamanlarında 15 lere çıkmıştı. Şimdi 18.
İngilizlerin 19 yaşında felan çocukları oluyor mesela Futbolcu Foden veya UFC dövüşçü su aspinall 25 yaşında 3 çocuğu var
yasal olarak mantikli ama hic etik değil benim gözümde 17de 18 de aynı
18 olduğu anda kişi yetiskindir.18 den birgün dahi küçükse çocuktur Türkiyede böyle misal Arabistan'da 21 , Brezilya'da 14 yani tamamen yasal bişey
İşte garip değil mi
Bilmiyorum