Kalbim ve ruhum çok yaralı hissediyorum. 13 yaşından beri acı çeken bu ruh halinden çıkamıyorum. Hayatıma giren insanlar ne kadar mutlu ve pozitif biri oldugumu söylerlerken...

Günaydın, derler ya çok güzel biri içinde kesin derin acılar ve sıkıntılar tutuyordur ve onları göstermemek için gülmeyi bir maske gibi kullanır... sende de bu durum olabilir
İnşallah 2025 ten sonrası senin yılların olsun. Çok mutluyken şimdi kahrolacağına şimdiye kadar üzülüp bundan sonra çok mutlu olmak daha önemlidir.
ağlama kız kardeşimi severim ben sana şarkı gelsin benden gözünden tanıdım hemen
https://www.youtube.com/embed/AeDQed15_LgTesekkur ederim..
Cevap
14Cevap
Hayatına giren insanlar seni gerçekten anlamadığı için bunu söylüyor. Çektin acıyı görebilecek kadar sana bakmamışlar, sadece sevmişler.
Kimse de beni sevmedi acikcasi :)
Hadi canım oradan 😂 herkes hayatında bir kere sevilmiştir
Ha buarada, acı hissedilmeyi ister. Acıyı kabullenmek daha az acı çekmek için ılımlı bir yol
Şimdiki kızlara bakıyorum hep bir acı halinde. Senin derdin ne?
Ben acı çeken ya depresif bir ruh halinde degilim. Akşam yatağa yatınca kalbimin ağrısına dayanamıyorum.
Tek başına ayağa kalkma lazım, kimse kimseyi kaldıramaz maalesef
Ne oldu ki knk genel olarak hayat aslında böyle acılarla dolu ama olgunlaşıyorsun ve bir zaman prime denilen mutlu dönem geliyor
aglamayi bilmeyen gözler sevmeyide bilmez!!!
he ya bütün evren size karşı bıktım sizin gibi ezijlerdne
Hissizlik ağır basmaya başladığında.
Umarım bir an evvel basar
Sen daha çok sırlarsın
Neden mutsuzsun
Kim ne yaşattıysa artık
Hayat disinda kimse üzmedi.
İşte hayat
Çekmemn gerekir
neyin var
İlerde 🙏🙏🙏🙏🙏😓😓😓😓😓
hiçbir zaman