Acı çekiyorum bu günlerde geçer mi acaba?

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim. Şu an boşanma aşamasındayız genel olarak birbiri ile didişen bir çifttik ama ben bu noktaya geleceğimizi dusunmemistim öyle aldatma dayak küfür kandırma yalan dolan yok sadece aile meselesi yüzünden olaylar büyüdü gitti ben yapı itibari çok fazla samimiyeti sevmeyen biriyim tabi karşı taraf ve ailesi bunu kabul etmedi halası bile onlara uzak durdugumu söylemiş ki bir halanin evlilikte ne kadar söz hakkı olabilir. Eşimin yanımda durmasını istedim ama durmadı onun yerine benden ayrılmayı seçti beni sevmediğini artık hiçbir şey hissetmedigini yarın bir gün başkası ile olsam umrunda olmayacagini söyledi. Ben kabullenmedim hala da şoktayım çünkü beni çok sevdiğini düşünüyordum en azından hemen evlilik bitirmeyecek kadar. Simdi eşyalarımı topladım onun için kendi küçük memleketimden İstanbul a geldim zor oldu evi bile ayırdı hemen daha boşanmadan telefonuna şifre koydu beni sildi her yerden resimleri kaldırdı çok zoruma gitti sanki onu aldatmişim gibi davrandı. Nasil alışırım bilmiyorum geriye ailemin yanına dönmek biraz yürek burkucu. İnsan sevmeyi bu kadar çabuk bitirir mi 😔Güvenim çok sarsıldı toparlanirken bile gitme diyecek diye çok bekledim demedi yüzümü bile görmek istemediğini söyledi bugün de ailesi ailemi aramış evi boşalttı mi diye çok ağır oldu bu inşallah mahkeme de zor olmaz gitmiş burada açmış ben 650 km uzaklıktayim ona üstelik babamda kalp hastası keşke dusunseydi biraz dedim annem bile aradığında hiçbir şey söylememiş bosanacagim dememis bile. Ustelik bana sevgisi biteli de 2-3 ay olmuş ama bu aylar içinde iyi de olduk dalga geçer gibi davrandı resmen tüm gücümle ayağa kalkabilmek istiyorum sizin başınızdan böyle şeyler geçtiyse paylaşırsanız sevinirim psikolojim bozuldu.
Acı çekiyorum bu günlerde geçer mi acaba?