Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim. Şu an boşanma aşamasındayız genel olarak birbiri ile didişen bir çifttik ama ben bu noktaya geleceğimizi dusunmemistim öyle aldatma dayak küfür kandırma yalan dolan yok sadece aile meselesi yüzünden olaylar büyüdü gitti ben yapı itibari çok fazla samimiyeti sevmeyen biriyim tabi karşı taraf ve ailesi bunu kabul etmedi halası bile onlara uzak durdugumu söylemiş ki bir halanin evlilikte ne kadar söz hakkı olabilir. Eşimin yanımda durmasını istedim ama durmadı onun yerine benden ayrılmayı seçti beni sevmediğini artık hiçbir şey hissetmedigini yarın bir gün başkası ile olsam umrunda olmayacagini söyledi. Ben kabullenmedim hala da şoktayım çünkü beni çok sevdiğini düşünüyordum en azından hemen evlilik bitirmeyecek kadar. Simdi eşyalarımı topladım onun için kendi küçük memleketimden İstanbul a geldim zor oldu evi bile ayırdı hemen daha boşanmadan telefonuna şifre koydu beni sildi her yerden resimleri kaldırdı çok zoruma gitti sanki onu aldatmişim gibi davrandı. Nasil alışırım bilmiyorum geriye ailemin yanına dönmek biraz yürek burkucu. İnsan sevmeyi bu kadar çabuk bitirir mi 😔Güvenim çok sarsıldı toparlanirken bile gitme diyecek diye çok bekledim demedi yüzümü bile görmek istemediğini söyledi bugün de ailesi ailemi aramış evi boşalttı mi diye çok ağır oldu bu inşallah mahkeme de zor olmaz gitmiş burada açmış ben 650 km uzaklıktayim ona üstelik babamda kalp hastası keşke dusunseydi biraz dedim annem bile aradığında hiçbir şey söylememiş bosanacagim dememis bile. Ustelik bana sevgisi biteli de 2-3 ay olmuş ama bu aylar içinde iyi de olduk dalga geçer gibi davrandı resmen tüm gücümle ayağa kalkabilmek istiyorum sizin başınızdan böyle şeyler geçtiyse paylaşırsanız sevinirim psikolojim bozuldu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok geçmiş olsun. Üzücü bir olay gerçekten. Anladığım kadarıyla dişe dokunur, elle tutulur sağlam bir sebep de yok ortada. Didişme kavga her evde olur. Bu boyuta taşıyacak ne olmuş olabilir ki?
Aslında iyi bir seks hayatı hepsinin de üstesinden gelirdi, o da nerdeyse bitmiş anlaşılan..
Bir yuva kurmak için çıkılan bu yolda çiftler gerekirse kendinden ödün vererek evliliği sürdürmesi gerekiyor.. Zor günler geçince verilen ödünler başka biçimde geri alınır da ödün vermemek uğruna bir yuvayı yıkıp bitirmek bir insanı böylesine kahr etmek ok büyük insafsızlık büyük zulüm.05 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hayatın başımıza neler getireceğini bilemiyoruz. Herkesin farklı hassasiyetleri var. Eşinizin ki de ailesiymis ve sizin ailesine karşı dik duruşunuzu ailesi sevmeyip bunu gaza getirmişler ve ayrılık aşamasına gelmişsiniz.
Bence sevinmelisiniz çünkü çocugunuz yok. Birde o olsaydı ilerde ve o zmsan bunları yaşasaydıniz çok daha zor olabilirdi.
Geçmişi geçmişte bırakın ve önünüze bakmaya başlayın. Gerekirse salya sümük ağlayın, bağırın çağırın ama asla taviz verip kendinizi küçültmeyin. Ana kuzusu oğullarını alsın turşusunu kursunlar. Bir erkek için en önemli şahıs eşidir, sizinki ana kuzusu olarak kalmış. Yazık gerçekten07 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde 639 km 2.5 sene süren hayallerle evliliğe kadar gidecek hatta olmamış çocukların ismini bile düşündugum ilişkim var -dı. bir şekilde nasıl oldu anlamadım şeytana dönüştü özgür olacağım ayağına hayatımdan s. olup gitti..
Daha hala sol tarafım agiriyor detaya girsem daha canın sıkılır gerek yok. Geçer boş ver çok saçma ve gereksiz sebepten dolayı o karara varmış öyle insandan hayır zaten ileride de gelmez di.
Hiç canını sıkma iyi ki çocuk yok o bakımdan düşün iki günlük dünya burası bugün var yarın yokuz kendin için yaşa moralini hiç bozma diğer tarafta hesap verir hepsi..03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle o kadar zor toparlandım ki ban evi boşalt falan dediler doğum günü hediyesi olan telefonu bile istedi benden gitmeden mesaj atmış git gide cirkinlesiyor o kadar acı çekiyorum ki ağlamak istiyorum aglayamiyorum bağırmak istiyorum bagiramiyorum çok zor oluyor hiç istemezdim böyle olsun
- +1 yıl
Onlardan sana kalan bir şey kalmasın ne halleri varsa görsünler bırak sen gerçek yüzlerini görmüşsün kurtuldun.
- +1 yıl
Bana hediye edildi o yüzden vermeyeceğim. Cok sktın çektim evi terk edip gitti bir daha aramadı bile üzerime kredi borcu var düğün için çektiğimiz sürekli beni onunla tehdit ediyor ödenen sana kalır diye. Bileziklerim gitti düğünde takılanlar gitti hepsi borçlar yüzünden onlarda da hakkım yokmuş çünkü onlar takmış nasıl sacmaliksa
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun zor durum ve sana yapılan büyük bir haksızlık. Ama geçer alışırsın merak etme biz insanoğlu nelere alışmıyoruz ki emin ol pişman da olacaktır. Ama sevmediği kesin ve ailesi de sevmemiş aile dediğin evliliği bir arada tutmaya çalışır onlar tam tersi davranmış. Böyle düşünürsen kurtulduğunu sevinmelisin bence. Bazı şeyleri ne kadar erken görüp farkına varırsan o kadar iyi olur.
011 Yorumla- +1 yıl
Demekki vicdan yoksunu bir insanmış ama sen surda hatalisin o evi boşaltmak zorunda değilsin bu kadar iyi niyetli olma orası sizin ortak alanınız onun olduğu kadar senin de hakkın var orada kalmaya. Git getir gerekli şeyleri bosaltayim demeliydin. Ezdirmemelisin kendini bu kadar.
- +1 yıl
Yok ezdirmedim uzaklaştırma falan talep edecektim ama o zaman elektrik su doğalgaz abonelik onun üstüne olduğu için iptal ettirebilir o yüzden bir şey yapmadım bir de hizim ortak düğün kredisi borcumuz var ama kredi benim üstüme mden cekildi umarım boşanmada zorluk çıkarmaz ben o borcu ödeyemem
- +1 yıl
Valla ailesi ile konuşup beni çoktan sildiler sonra aileme bizim hiçbir şeyden haberimiz yoktu üzüldük keşke önceden bilseydik falan demişler üzülen insan yuvayı kurtarmaya çalışır. Hem fasa fiso ben annesini bile aradım affetmiyorum dedi telefonu yüzüme kapattı bir saygisizligim agizndalasim olmadı ama bunu hak etmedim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılİnşallah çocuk yoktur.
1.5 yıllık evli olduğun için anlaşmalı boşanma hakkınız var.
Karşılıklı sabır ve anlayış ile yapıcı olmak gerekirdi.
Bu süreçler erkek için 1 zorsa bayan için 2 zor hele ki anne evine tekrar dönmek vs.
Sevgi konusundan bahsetmişsin ben bu devirde insanların birbirini sevdiğini düşünmüyorum.
Sende şu saatten sonra çok daha güçlü olmalısın.
Hemcinslerimden iki kat daha çekinmelisin sana bakışları seninle düşünceleri çok farklı olacaktır.
Son olarak hakkında hayırlısı olsun Allah güç kuvvet versin.
Hee ayrılma durumu olursa mutlaka psikolojik destek al iyi gelecektir.01 Yorumlaöncelikle geçmiş olsun agir olmuş biraz ama inanki her işte bir hayir vardir alın yazın böyle belki daha güzel bir haaytın olacak belki daha cok mutlu olackasın buna hiç üzülme senin güçlu olman gerek allahın vardır bir bildigi bende sana benzer şey yasadim evli deyildim ama sevgilimden ötürü ama inanki cok mutlu olacksın üzülme herseyde bir hayır var boşanırken kolay bosanma ugrastır caldıgı yılarını ucretini iste avukatım var istersen sana ayrdımcı olur
02 YorumlaSen kesinlikle kötü bir insan değilsin cadı.
Öncelikle biraz sakin olalım lütfen.
Zaman herşeyin ilacı bunu bilmelisin. Araya biraz mesafe girdiği iyi olmuş diyebilirim. Gerçi Denizli biraz soguk ama 😏
Sen yalnız değilsin bunu hiç bir zaman unutmamalısın.00 YorumlaBöyle şeyler paylaşmaktansa senin moralini düzeltmek daha mantıklı biraz sakinleş kafanı dinle seni istemeyen biri içinde üzülmeyi bırak sana gerçekten değer verecek birini bulursun umarım 🙏
012 Yorumla- +1 yıl
Aynen hediye edilmiş sonuçta bana telefon yüzükte evlilik yüzüğü yani alıp satıp ne yapacak krediyi ödeyecekmis sanki o kadar az para da beni evde yapayalnız birakip gitti kavga edip duruyoruz diye ailem ailesini aradi kızımın başına bir şey gelirse siz sorumlusunuz diye o da ailesinin evine gitti bir kere bile aramadı sormadı yazmadı yüz yüze bile gelmedik sonra ben toparlandım memleketime döndüm gittikten sonra aradı telefonla yüzük için çok üzüldüm yani nasıl tarif etsem ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum kalbim un ufak edilmiş gibi
- +1 yıl
Seni bu kadar üzmesi başlı başına kötü bir davranış gitsin annesinin dibinden ayrılmasın ana kuzusu. Şimdi sakın kalıp seni yarı yolda bırakıp hayal kırıklığına uğratan kişiyle boşanma sürecinde hakkın olan şeyleri atlamaman lazım yüzük ister telefon ister ama almaya hakkı var mı yok mu onlar tamamen ayrı konular. once o krediyi ödemesi lazım
- +1 yıl
Evet o kadar zor ki banka durmadan arıyor taksidin günü geçti. Daha borcun bitmesine 2 yıl var hepsi bana kalırsa ben ne yaparım Allah korusun biz bunun altından kalkamayiz ki benim yüzümden ailem zor duruma girsin istemem ama hep dua ediyorum kimsenin yanına kalmasın yaptığı avukat tuttuk onlar ilgilenecek bu saatten sonra ama dava mecbur İstanbul'da olacakmış ayağına gideceğim bir de düşün içimi öfke bürüdü
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver üzülme hiç kendim için ne dogrusunu yapıyorsım didişerek hayat gitmiyor cünkü bende aynı duruödaydım kurtuldum hayata yeniden geldim sanki
06 Yorumla- +1 yıl
Yapacak bir şey yok maalesef her sey bizim için ben beni sevmeyen ile evlenmemişim haberim yok ama evlenene kadar seviyormus gibi rol yaptı cok güzel inan cabuk atlatırsın kendini üzme boşuna seni istemeyeni sende isteme
- +1 yıl
Hadı canım ya o kadarıda kusura bakma da şerefsizlik ama sonucda sevgili degildin fülört degildin karı kocaydın şimdi bişey dicektimde burası yeri degil yani
- +1 yıl
Keske her zaman hak ettigimiz şeyleri yaşasak ama hayat işte buda her zaman hak ettiklerimizi yaşayamıyoruz maalesef
Allah yardımcın olsun. Sükunetini koru Allah'a sığın ve bekle. Her şey düzeliyor. Geçip gidiyor. Sadece sabır...
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Okudum ama nasıl ya öyle birden seni sevmiyorum görmek istemiyorum edalarına bürünmüş öyle belki ailesi zorluyor olamaz mı
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Allah sabır versin ya sana inşallah geçer bu günlerin daha yaşın genç salla iyi ki ayrılmış im de
02 Yorumla
+1 yılŞimdiki aklın olsaydı nasıl davranır ve bu duruma getirmemek için neler yapardın?
02 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam 😭
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. işin içine aile girerse zaten o evlilikten bişi beklememek gerek
01 YorumlaAci çekme sende onun ne karektersiz olduğunu gördün uğruna bir damla gözyaşı bile dökme zamanla hersey geçecek
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni öyle anlıyorum ki.. ve senle mutlaka konuşmak istiyorum arkadaşım anlatmak ve konuşmak istediklerim var
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana instaami versem yazar mısın bana sen
Hepsi geçecek yeter ki sen iste
03 Yorumla
+1 yılzor durumdasın
size nasıl destek olabiliriz00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılOysa pp de ne güzel gülmüşsün bu acı niye
00 YorumlaAranıza asla 3. Kişileri almamalısınız😔
14 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç almadim kimseye de söylemedim ama o en son tqrtismamizea ailesine akrabalarına sizi sevmedi İstanbul'u benimseyemedi demis sevmemiş bile olsam bu söylenmemliydi kırıldım çok üzüldüm hak etmedim halası bile aradı tartıştı benimle o izin verdi çünkü buna susturabilirdi ama yapmadı toparlayabilirdi ama yapmadı
+1 yılIzzet güllü izle
00 Yorumla
+1 yılBaya yazmişsin be
00 YorumlaBitmesin bee
00 Yorumla
+1 yılGeçer
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi