Sağlık Arkadaşlar kaç gündür pipim kalkmıyor sebebi ne olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 26 yaşındayım gy falan deilim boş muhabbet yapmayın çok ciddiyim çok yakışıklı bakımlı temiz fit bir erkeğim ne oldu bana birden Arkadaşlar kaç gündür pipim kalkmıyor sebebi ne olabilir? Cevapla Fal Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_GAƳGünlükleri_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 9 ay Doktora görünmekte fayda var ya da yoğun stres baskı altındasın 1 4 Yorumla Soran 9 ay Evet bu aralar çok stres yapıyorum doğru tespit ettiğin için teşekkür ediyorum Yorumla _GAƳGünlükleri_ 9 ay Rica ederim stres her hastalığın başı olarak biliniyor yani kalkmasına bile etki ediyor şaşırmamak lazım dikkatli ol olabildiğince strese girme Yorumla Soran 9 ay Elimde değil 🥹😢 Yorumla _GAƳGünlükleri_ 9 ay Doğrudur ancak dikkatini başka şeylere ver sürekli sorunları düşünme Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Doktora görün bence. Belkide psikolojik olarak kalkmiyodur 1 17 Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Etkiler mi Yorumla Cevap sahibi 9 ay @meraklıbirpandaa etkileyebilir Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Bilgin varsa bişey sorsam Yorumla Cevap sahibi 9 ay @meraklıbirpandaa yok Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Üzdün Yorumla Cevap sahibi 9 ay @meraklıbirpandaa ne alaka Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Sorsam ne olurdu Yorumla Cevap sahibi 9 ay @meraklıbirpandaa olmayan bilgime ne soracaksın Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Fikir almak sadece benimkisi Yorumla Cevap sahibi 9 ay @meraklıbirpandaa alıyım sorunu Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Yorumdan şikayet ediliyorum Yorumla Cevap sahibi 9 ay @meraklıbirpandaa o zaman bay bay Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Gönder yaz nolur Yorumla Cevap sahibi 9 ay @meraklıbirpandaa Bilgim yok diyorum pipi hakkında ben ne bilecem yorum yapicam Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Soru o değil sıkıldım sadece lütfen Yorumla Cevap sahibi 9 ay @meraklıbirpandaa maalesef Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Lütfen Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Olabilir. Zor kötü günler geçiriyor olabilirsin 0 8 Yorumla Soran 9 ay Çok stres yapıyorum 😢 ondan olabilir mi Yorumla ModernScientist 9 ay Muhtemelen stresten kaynaklı. Ayrıca bunun gay olup olmamakla alakası yok ki. Yorumla Soran 9 ay burada dengesiz engellli dolu cansın güzel tespit ettin Yorumla ModernScientist 9 ay Teşekkür ederim 🥰☺️☺️ Yorumla Soran 9 ay ❤️ Yorumla ModernScientist 9 ay ❤️❤️❤️ Yorumla Soran 9 ay Reis senden şüpelenmeye başladım benden uzak dur Yorumla ModernScientist 9 ay 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Nazar? 0 10 Yorumla Soran 9 ay Ciddi mi 😭 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evet neden olmasin? Kendini okutman lazim. Yorumla Soran 9 ay Kime okutucam okuyucak kişiye nasıl açıklama yapıcam😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Erkek hocaya okutma 😂😂 sonuc daha fena olabilir ben elimden geldigince seni buradan okuyum 🙂 Yorumla Soran 9 ay Okuyabilirsen çok mutlu olurum gerçekten bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim ne zaman okursun peki Yorumla Cevap sahibi 9 ay Su an okuyorum seni gıyabında 🙏🏻🙏🏻 Yorumla Soran 9 ay İnançlı biri misin? Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evet. Yorumla Soran 9 ay Kalbım birden hoş oldu 🥰🥰 Yorumla Cevap sahibi 9 ay O zaman fayda etmis okumam yakinda doger faydasini da görürsün inşallah 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktora görünmekte fayda var ya da yoğun stres baskı altındasın
Evet bu aralar çok stres yapıyorum doğru tespit ettiğin için teşekkür ediyorum
Rica ederim stres her hastalığın başı olarak biliniyor yani kalkmasına bile etki ediyor şaşırmamak lazım dikkatli ol olabildiğince strese girme
Elimde değil 🥹😢
Doğrudur ancak dikkatini başka şeylere ver sürekli sorunları düşünme
Doktora görün bence. Belkide psikolojik olarak kalkmiyodur
Etkiler mi
@meraklıbirpandaa etkileyebilir
Bilgin varsa bişey sorsam
@meraklıbirpandaa yok
Üzdün
@meraklıbirpandaa ne alaka
Sorsam ne olurdu
@meraklıbirpandaa olmayan bilgime ne soracaksın
Fikir almak sadece benimkisi
@meraklıbirpandaa alıyım sorunu
Yorumdan şikayet ediliyorum
@meraklıbirpandaa o zaman bay bay
Gönder yaz nolur
@meraklıbirpandaa Bilgim yok diyorum pipi hakkında ben ne bilecem yorum yapicam
Soru o değil sıkıldım sadece lütfen
@meraklıbirpandaa maalesef
Lütfen
Olabilir. Zor kötü günler geçiriyor olabilirsin
Çok stres yapıyorum 😢 ondan olabilir mi
Muhtemelen stresten kaynaklı. Ayrıca bunun gay olup olmamakla alakası yok ki.
burada dengesiz engellli dolu cansın güzel tespit ettin
Teşekkür ederim 🥰☺️☺️
❤️
❤️❤️❤️
Reis senden şüpelenmeye başladım benden uzak dur
🤣🤣
Nazar?
Ciddi mi 😭
Evet neden olmasin? Kendini okutman lazim.
Kime okutucam okuyucak kişiye nasıl açıklama yapıcam😂😂😂
Erkek hocaya okutma 😂😂 sonuc daha fena olabilir ben elimden geldigince seni buradan okuyum 🙂
Okuyabilirsen çok mutlu olurum gerçekten bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim ne zaman okursun peki
Su an okuyorum seni gıyabında 🙏🏻🙏🏻
İnançlı biri misin?
Evet.
Kalbım birden hoş oldu 🥰🥰
O zaman fayda etmis okumam yakinda doger faydasini da görürsün inşallah 😅
Ters etki artok