Bugün alçımı aldırdım çok zor ağrılı geçiyor parmaklarım kapatamıyorum çok çok acı kırılacak gibi dayanılmaz fizik yazmadı bu duzelcekmi başindan geçen var mı doktor çok kalabalıktı başından savdi

Bilek kırığı
Bugün alçımı aldırdım çok zor ağrılı geçiyor parmaklarım kapatamıyorum çok çok acı kırılacak gibi dayanılmaz fizik yazmadı bu duzelcekmi başindan geçen var mı doktor çok kalabalıktı başından savdi

Bilek kırığı
geçmiş olsun ilk zamanlar ağrı olması normal. uzun süredir sabit duruyodu zamanla düzelecektir. şişlik morarma falan olursa doktora görün tekrar
Kolum da var damarın istunde
morarma varsa kaynamamış olabilir başka gün içinde ortopedi bölümüne baktırmanda fayda var acilde pek ilgilenmezler
Acil değildi ama ikgisizdiler
başka hastaneye gitsen olmaz mı
35gunboldu iylesmedi yarın fizik gidicrm aldım randevu
tekrar geçmiş olsun
Cevap
3Cevap
Kolunu ve parmaklarını elınden geldıgınce hareket ettir çalıştır acıyacak yorulacak ama sureklılıkle yapmalısın acır ama devam et yoksa sorun olur
Dayanamıyorum kırımı oturturkkenki acıya eş deger
Ufak ufakta olsa yapmanız lazım 2014 gecırdıgım bır trafik kazasında ayakta 4 kırık ıkı çatlak vardı az çok bılırım ama mutlak sekılde eskısı gıbı kullanmak ıstıyorsanız hareket ettırmenız lazım
Kırılmanın acısı sonrasında kırılanı yerıne oturturkeb yaşanan acı ve sonrasında bunla beraber mutlaka canıız yanacak kokcaksınız ama eğer yapmazsanız daha zorlaşır durum
Fiziğe gidicem yarin
Teskler
Çok geçmiş olsun
ACİL ağrı kesicisiz olmaz ki.
Teşekkurler ilaç aliyorum
Ağrı kesiciler iylesmeyi yavaşlatıyor diyor bazı doktorlar
benim acı eşigim yuksek kırıldığında bile böyle degildi
Ufak ufak alıştırma yapın, düzelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?