Röntgen tomigrafide vs bi şey bulamadilar midem değil ama tam tuttuğum yer çok agriyo ne olabilir
Üst karında sol tarafta burada hangi organ ağrı yapar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Ya bende de ne zamandır var ama şu an mesela bir şey yok. Bende mideden falan şüphelendim hatta mide ülsere benzettim araştırdıktan sonra çıkma sebebi de tam ben sağlıksız beslenme fazla gazlı içecek vs hepsi de bende olan şeydi agridan önce şu an biraz daha dikkat etmeye calisiyom öyle arada biraz olabiliyor ama o zaman ki gibi her gün her gün yok. Bide benim sol kaburgamın ucu çok sivri böyle çıkıntı var o mu batıyor baskı falan yapıyor diye de dusunmeye başladım bazen sol tarafım üstüne doğru yan durunca egilince falan fark ettim acı yapabiliyor. Doktora göstereyim dedim unuttum bak aklıma geldi yine haftaya gidebilirim bak
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Ihmal etme git ya ilerlerse kotu
Cevap sahibi
9 ay
Şu an pek bir şey yok işte
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Allahım bu ne güzellik...
Kusura bakma söylemedrn edemeyeceğim. Daha güzel bi karın olamaz ya. Rengi, tenin tertemiz oluşu. Boy kilo uyumu. Yüzünü sacını, karakterini bile görebiliyorum sanki. Sapık falan değilim lütfen yanlış anlama, aşırı zarif, estetik. Sende fizik olarakta, karakter olarakta öylesin zaten. Narin, prensesler gibi. Bu soru kalkmadıkca her girdiğimde bu güzelliğe bakacağım.
Sorunun cevabına gelirsek yorunlarıda okudum endoskopi falan yaptırma iyi bişey değil. Sağlık sorunun yok sanıyorum, aklıma dalak geldi ama oda değil. Belki üşüttün hassas bünyen kıyamam. Sıcak tutmaya calıs özellikle geceleri, geçecektir.
mide yapabilir, midenin ağrıya sebep olabilecek tüm hastalıkları röntgen, ultrason gibi yöntemlerle görülmeyebiliyor. mide ağrısında genellikle endoskopi yapmadan yorum yapmazlar. ortaya ya da sağa doğru ağrı varsa safra kesesi de şüphelendirir özellikle çok yağlı besleniyorsanız veya yemeklerden sonra ağrınız artıyorsa
Dövüş sporlarını ve özelliklede karın bölgesini yumruklamayı çok severim. Bu soru bildiğim yerden geldi.😄 Karnın üst sol kısmında ağrı pankreas veya dalak problemi olabilir. Şişman yağlı falan da değilsin, karnın güzelmiş, sorun ne anlayamadım. Başka testler de yapsınlar bence. Umarım ciddi bir şey değildir.
Pek çok sebebe dayalı olarak ağrır gösterdiğiniz bölge Bağırsak sendromu, iltihaplanmalar, yumurtalık kistleri, fıtık, pelvik enfeksiyonları, böbrek sorunları, sindirim sistemi sorunları, gaz birikmesi gibi daha çok neden var. Gerekli tüm kontroller sağlanmış ve sonuçlar negatif ise Stres kaynaklı oluşur, anlık soğuk algınlığı, gaz birikmesi gibi ihtimallerden olma olasılığı daha yüksek. Sıcak kompres uygulayın. Geçmiş olsun
Mide var orada daha dışarıda da dalak var ama gösterdiğin yer mide. Doktorum
0
5 Yorumla
Soran
9 ay
Midemde sorun yok gibi hissediyodum ama endoskopi de yaptirayim bi o zaman. Tesekkur ederim. Kan testinde organ degerlerim normal geliyo cunku ama agri gecmiyo