Karnımın sol alt kısmı çok keskin ağrıyor ayakta duramıyorum arka bacaklarima vuruyor ağrısı bazen de böbreğimin olduğu yer ama en çok karnım ağrıyor sol kismi neden olabilir? Karnın sol alt tarafında ağrı neden olur, nasıl geçer?Karnın sol alt tarafında ağrı nasıl geçer?
Geçmiş olsun karsın sol tarafında bir şey yok mide ve barsak kaynaklı özellikle gaz sancıları ya da kabızlığa baglı sancılar sık görülür bunun dısında tehlikeli sancılar nadiren görülür biraz hareketle geçmesi muhtemeldir ancak bazen sıkıntılı durumlarda olabilir hiç olmaz diyemeyiz bu nedenle ağrı kesici kullanmamalıdır. Çünkü ağrı hastalıkların teşhisinde ciddi bir kılavuzdur. aşırı derecede rahatsız etmeye başarsa uzman hekime görünmek faydalı olur
Benden iyi onu kimse bilemez idrar enfeksiyonu olmussun buyuk ihtimal degerlerinde yukselmis hastaneye git. antbyotik ve idrar sokturucu 1 haftaya kadar gecirir bol bol su ic bir sure sonra o sudan da igreniceksin ama yapacak bir sey yok 1.5 once ben boyleydim surekli 2.5 aya bir acile kaldirilirdim hatta gecmis olsun
Karın sol alt bölümünde olan ağrılarda, kalın bağırsak iltihapları, yumurtalık sorunları, karın şah damarının hastalıkları, idrar sorunları, dış gebelik sorunu ve apandisit problemi olabilir. Geçmiş olsun.