Bağımlılık yapar mı?

Arkadaşlar 3-4 ayı geçti sanırım benim burun tıkanıklığı sorunum 2 kez kbb ye gittim ilk gittiğimde bundan 1-1.5 ay önceydi doktor enfeksiyon kapmış ve kabuk bağlamış dedi ve burazin burun spreyi - bacoderm krem (hala nere sürceğimi bilmiyorum içine mi dışına mı duruyor öyle 1-2 kere kullandım) ve augmentin antibiyotik vermişti antibiyotik çok kötü yapmıştı beni attım ondan sonra antibiyotiği ve tek sprey kullandım 1 hafta günde 3 defa 2 şer doz olmak üzere toplam 6-6 12 doz kullanıyordum gün içinde geçmedi tıkanıklık bunun üzerine dün de uzman bir doktora göründüm nette araştırıp bu doktorda alerji var burnunda diyip dalman burun spreyi verdi günde 1 defa kullan 2şer doz her buruna bitene kadar kullanmaya devam et dedi kutuda da 120 doz yazıyor günde 1 defa kullanırsam eğer 2 şer doz olmak üzere her buruna günde 4 doz olmuş oluyor 1 ay'a kadar anca biter 120 doz ben spreyin bağımlılık yaptığını duymuştum uzun süre kullanımda bağımlılıktan kastım en ufak tıkanmada hep sprey kullanman gerekir diyenler olmuştu kafam karıştı napmalıyım? doktorada sormayı unuttum sonradan aklıma geldi bu bağımlılık olayı
Bağımlılık yapar mı?