Erkekler size soruyorum. Bir kadinin saclari sizi tahrik edebilir mi? Tahrik ettigi oldu mu?
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tahrik insanın beynindedir. şu an senin tahrik olman için bir erkeğe ihtiyacın yok beyninde canlandırıp tahrik olabilirsin. Canlı bir şekilde erkeği görmen ne kadar kapalı olursa olsun seni yine tahrik edebilir. Bacakları ayakları neresini görürsen gör seni yine tahrik edebilir. Tahrik etmekten çok tahrik olmak vardır. Kadının saçının benim ayağım kadar tahrik etme özelliği var :) Çünkü kadınsı... Ama canavar olmamak lazım adam olmak modern olmak lazım. Böyle şeylerle tahrik olmamak lazım
Bu tahrik oluyorum diyen erkekler bu Dünya'da yaşamasın saç'tan bir insan nasıl tahrik olur yahu saç'a aşık olur insan sevgi besler okşar sarılır öper koklar, tahrik ne yolda gördüğünüz kızların saçlarına ooo ne seksiymiş mi diyorsunuz tüü Allah sizi khretmesin ya ee tabi anne baba terbiye vermeyince herşeyten tahrik olursunuz. Saç erkeği tahrik etmez bacım bu sitedekiler erkek değil çoğu canavarlaşmış.
Helal reis site abaza kayniyor
Saci falan gectim ayakkabı bile bunları tahrik eder çoğu abaza
Cevap
12Cevap
Beni etmez de edeni ediyor, adam kolundaki kılı gorse azginlikdan bayilacak. O derece sapkinlar var, bosuna yani ortunun diye emredilmemis.
O zaman erkekler sapık ve şeref*siz oluyor bu durumda
@Alara00005 evet 😁
Edebiliyor beni maalesef.
İslam boşuna kapanmayı emretmiyor.
Orspu çocuğu olduğun için tahrik etmesi normal siz bu kadar sapık olmasanız kadınlarda kapanmasa nasıl olur?
cinsel istek gelince türbanlı bile tahrik eder, cinsel istek yoksa anadan üryan ergen bir kız bile tahrik edemez
Oyları görmek istiyorum diye bir şık olsaydı sdjnkmxvbcxm
Cinsel anlamda tahrik etmez çekici gözükür sadece...
erkekleri tahrik etmeyen bir şey mi var?
Tövbe ya ilk kez duyuyorum
ewett edebılır kişiye gore değişir ama :D D:
Kılın nsyinden tahrik olayım
bizim milleti tırnak bile tahrik eder
Kesinlikle eder.
Sadece memeler
Kişiye göre değişir.
Etmez sjsjjs
hayır etmez
kokusu etkileyebilr
evet eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?