valla benim her yerim çatlak artık bıraktım ilgilenmiyorum kafama taksam deliririm sen yine de sür senin kıl çıkma dediğinde vazelinin içinde E vitamini var o da besliyor ya kıl köklerini falan ondan çıkar sanıyorsun ama çıkmaz dene istersen ümit kesilmez
Soran
1 yıl
Iste benimde her yerimde olmaya başladı çok sıkıntılı bir durum bu ya yok daha çok tüylenme yapar diye duydum çok korkmuştum sorayim dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23Gerçekten mi etkisini gören çok olmuş ya
benimde çatlağım çokk var ama vazelin bir işe yararmı bilemiyorum zaten çatlak hiç geçmiyor ki belki yeni oluşmuş kırmızı ise o geçiyor sadece
Evet yeni oluştu ama direk beyaz olarak oldu bende ya
valla benim her yerim çatlak artık bıraktım ilgilenmiyorum kafama taksam deliririm sen yine de sür senin kıl çıkma dediğinde vazelinin içinde E vitamini var o da besliyor ya kıl köklerini falan ondan çıkar sanıyorsun ama çıkmaz dene istersen ümit kesilmez
Iste benimde her yerimde olmaya başladı çok sıkıntılı bir durum bu ya yok daha çok tüylenme yapar diye duydum çok korkmuştum sorayim dedim
evet çok sıkıntılı bir durum insanın özgüveni gidiyor
Kesinlikle evlenesim bile gelmiyor ya artık
aynen bende düşünüyorum bazen insan en kusursuz olmak ister ama maalesef durum böyle hamd olsun Allaha her şey için insanız çatlakta olur sivilcede
Kesinlikle buna şükür hani bir şey diyemeyiz sonuçta hayırlısı olsun
Bence bu tip islerde Bu kadar takmaniz mantiksiz Estetik operatörleri bile hic birsey yapamiyor bu duruma zamanla beyazlar gecer diyorlar
@yavuzjcw gerçekten zamanla geçen bir şey mi ki bu var ya öyleyse bilemiyorum tabide
6 7 ay alır ben Spor yapıp büyüdüğüm zamanda belimde catlaklar olmuştu buna benzer doktorlar aynısını soyledi beklemen lazım
@yavuzjcw 6 7 ayda gecicekse beklerim valla ama seninkinler geçti mi ki
Hicbirsey kalmadı çok ince ince var Sırt çalışıyorum bu ara bide üstüne ona rağmen
@yavuzjcw inşlh benimde öyle olur ya şu an cok sevindim bol suya devamke bende
Suya biraz Vazelin katip icebilirsin istersen daha cabuk geçer
@yavuzjcw bir zararı olmaz mı ki
Ya şaka yapıyorum HSJDHDHD masumlukta bugün
@yavuzjcw ya ne biliyim da inanırım öyle hemen jdjd
HSDHDHF o zaman iyiki bisey olmaz dememisim
@yavuzjcw aynen denesem mi diye düşünmüştüm zaten djjd
Off kafayı yemissin yaş kaçtı
@yavuzjcw kafam mi vardı zaten djdj 20 yaşındayım
20 mi Yuh
@yavuzjcw ne noldu
Çatlaklarım için ya
catlaklariniz kirmizi mi? kirmiziysa catlak kremleri var ki beyazlamissa zaten onlar kalici maalesef canim benim
Biliyorum kalıcı olduğunu ama daha yeni oldu bir ihtimal azalır diye düşünmüştüm
catlagin devamini önlemek adina hemen hic vakit kaybetmeyin, bende de var maalesef
Kötü bir sey ya ama nasıl önleyebilirim sizce bilginiz falan var mı
kilo almayarak, bazi yaglar var hangisi bilmiyorum onlar da iyi geliyor, hamilelerin kullandigi catlak kremleri ve genetik yatkinlik da önemli
Yani zaten 49 kiloyum en fazla 2 3 kilo alırım da yağları bende duydum denicem
egzersiz de tavsiye edebilirim
Tabiki olur
Çatlaklar varda onun icin
merhem öneririm vazelin işe yaramaz çatlaklar için merhem hem kısa vadede geçirir bepantholun merhemlerine bakabilirsin
Bepantholun çatlak kremi var o demi
evet
Nemlendirmek için
Benim bildiğim vazelin sadece kayganlaştırır öyle kıl, tüy çıkarma gibi bir özelliği yok
Bilmiyorum ki öyle duymuştum
Çatlaklarım için
Tamam çatlaklik varda tüylenme neden yapsın?
Kilomu aldın verdin doğum mu yaptin?
Ya öyle bir şey duymuştum
Yok sanmam tüylenme falan yapmaz hiç duymadim yaptığımı da
Hayır hiçbiri
Ay inslh yapmaz denemekten zarar gelmez
Ee neden durduk yere çatladı
Bilmiyorum
Gerçek den düşündürücü durduk yere çatlaması?
Bencede ama işte oldu bir kere
Merak ettim hiç duymamıştım yani ya kg alır verirsin ya hamileden sonra olur seninki ilk duydum
Yani çok var benim gibi olanlar
Hmmm sorun olacak bir şey değil bence ama tabi bikini 👙 giyersen morel bozucu
Yok ondan değil ama ilerde eşim sevmezse falan diye
Görsel olarak cokmu kötü yanı? Bence sıkıntı yapma o kadar
Çok kötü değil ama ilerlerse birde o sıkıntı onun icin vazelini sordum bir ihtimal azalır diye
Fiziğin tipin güzelse bence orayı hiç kafana takma
Önemsiz mi ki sanki
Bana göre önemsiz yani yüz kol olsa resim at görüş al derdim ama ters yer
Aynen atılmaz burdan
Özelden paylaşın?