Sağlık Kan grubun nedir? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Kan grubun nedir? Güncellemeler8 ay Teşekkürler, süper soru olduk 🍋 Kan grubun nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. b ile ilgili bir şeydi bilmiyorum 1 0 Yorumla
Bygundema Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kızılaydan değisin inşallah A 1 9 Yorumla DİYKAT 8 ay Kızılaydanım 😅 Yorumla Bygundema 8 ay Cevabı silebilirmiyim acep 😜 Yorumla DİYKAT 8 ay Niçin Yorumla Bygundema 8 ay Şaka yaptım ya 😝 Yorumla DİYKAT 8 ay 😇😇 Yorumla Bygundema 8 ay Kızılaya karşı bir tepki var ya hani Yorumla DİYKAT 8 ay Doğrudur. Ben gönüllüyüm. O konuları bilmiyorum pek. Umurumda da değil. Herkesin günahı ya da sevabı kendine 😇 Yorumla Bygundema 8 ay Allah kolaylık versin Yorumla DİYKAT 8 ay Teşekkürler 🌸 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 8 ay Sağlık konusunda 640 cevap paylaştı. Türkiye'nin kan grubu A+ :) 2 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. 0+ bir insanım 😄 1 0 Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 8 ay Gwada negatif bakabilirsin ilk kez duyuyorsan 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 8 ay Sağlık konusunda 671 cevap paylaştı. Efenim maalesef köpek kanı var bende :D 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Sağlık konusunda 728 cevap paylaştı. Kan grubum A+. 1 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 8 ay B SENİN nedir 1 6 Yorumla DİYKAT 8 ay A pozitif Yorumla Dudu_Bubu 8 ay Güzel. En yayın kan grupları olması iyi ya. 0 negatif ve. Ab negatif sıkıntılı kan Yorumla DİYKAT 8 ay 😇😇 Yorumla Dudu_Bubu 8 ay Hayırlı akşamlar dilerim Yorumla DİYKAT 8 ay Bilmukabele... Yorumla Dudu_Bubu 8 ay Teşekkür ediyorum 1😍😍 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ab r h pozitif 1 3 Yorumla DİYKAT 8 ay Tebrikler, mod olmuşsunuz. Çok sevindim ☺🌸 Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Teşekkür ederim sağol 🤗 Yorumla DİYKAT 8 ay 😇😇 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bilmem 2 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 868 cevap paylaştı. 0 Rh 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 8 ay Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı. A pozitif 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 335 cevap paylaştı. A Rh+ 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı. B 💜 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 444 cevap paylaştı. A pozitif 1 1 Yorumla laydbirdmira 8 ay A+pozitif Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. 0rh + 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 8 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. B pozitif 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
b ile ilgili bir şeydi bilmiyorum
Kızılaydan değisin inşallah A
Kızılaydanım 😅
Cevabı silebilirmiyim acep 😜
Niçin
Şaka yaptım ya 😝
😇😇
Kızılaya karşı bir tepki var ya hani
Doğrudur. Ben gönüllüyüm. O konuları bilmiyorum pek. Umurumda da değil. Herkesin günahı ya da sevabı kendine 😇
Allah kolaylık versin
Teşekkürler 🌸
Türkiye'nin kan grubu A+ :)
Türk kanı diyolar Arh
0+ bir insanım 😄
Gwada negatif bakabilirsin ilk kez duyuyorsan
Efenim maalesef köpek kanı var bende :D
Kan grubum A+.
B SENİN nedir
A pozitif
Güzel. En yayın kan grupları olması iyi ya.
0 negatif ve. Ab negatif sıkıntılı kan
😇😇
Hayırlı akşamlar dilerim
Bilmukabele...
Teşekkür ediyorum 1😍😍
Ab r h pozitif
Tebrikler, mod olmuşsunuz. Çok sevindim ☺🌸
Teşekkür ederim sağol 🤗
😇😇
O sırada kan grubunu bilmeyen ben djkdkxx
Bilmem
Bilmiyorum