Alt çenemde de yirmilik diş var dolgulu ve çürük olan şimdiden bile biraz siyah olmaya başladı. çok ağrıyor bunun çözümü nedir? Bir yöntemi var mı ağrı kesici olarak.
Dişim mosmor ve siyah olmuş çok ağrıyor hastaneye gitsem ilaç yazar mı?
Alt çenemde de yirmilik diş var dolgulu ve çürük olan şimdiden bile biraz siyah olmaya başladı. çok ağrıyor bunun çözümü nedir? Bir yöntemi var mı ağrı kesici olarak.
Dişim mosmor ve siyah olmuş çok ağrıyor hastaneye gitsem ilaç yazar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dex forte diye ilaç var cok iyi kullan alıp bende dün 20 lik çektırdım
Dişini çektirince çok kanaman oldu mu çünkü birisi dişini çektirmişti çok kanaması olmuştu kan durmuyordu 2 hafta sürdü kanaması. Ben çektirdim sadece 10 dakika sürdü çok az kanamam oldu 10 dakika da hemen durdu kanamam
0 rh pozitif kana sahip bir erkek şahıs dişini çektirmişti çok kanaması olmuştu kan durmuyordu 2 hafta sürdü onun kanaması birde tansiyonu düştü akşama kadar çok kan kaybetmişti..
Ben 2 yıl evvel yirmilik dişimi çektirdim 10 dakika içinde durdu hiç kanamıyordu birde çok az kan kaybım oldu 20 dakikada sadece 2 damla kan kaybettim akşam olunca hiç kanamam olmamıştı
dişinol diye bir ilaç var eczaneden al nasıl kullanıcağını anlatırlar
Acile git iğne yaptir ondan sonra özele git dişine baktir hallederler
Çekerler haberin olsun
Yirmilik diş çekimi sonrası kanama çok oluyormuş öyle diyorlar başkası da dişini çektirdi çok kan geliyordu kan durmuyordu. Bende çektirdim ama çok az kanamam olmuştu..
Evet öyle oluyor ama sıkıntı aşılmadan feraha eremiyorsun
Diş denilen organda genel de ve çoğunlukla atardamar oluyor bende 2 yıl evvel dişimi çektirdim sadece 2 damla kan gelmişti 10 dakika da hemen durdu artık hiç kanamıyordu.. Doktor dedi çok kan kaybın olabilir bende eve geldim evde oturdum çok az kan vardı 2 damla vardı banyo odasına geçtim tükürdüm oraya kanı.. Sonra odam da oturdum hiç kan yoktu kanım birde pıhtılı bir kandı.. Tansiyonum çok iyiydi
20 dakika bile sürmedi kanamam
2 damla kan vardı sadece
1 gün bile sürmedi 10 dakika sürdü kanamam
Senin adına sevindim umarım tekrar yaşamazsın ☺️
karanfil varsa onu ısır biraz iyi geliyor
Arveles iyi geliyor diş ağrısına
Acile gidersen yazarlar
yazar tuzlu suyla çalkala
Pamuğa rakı dök üstüne koy
tuzlu su ile gargara yap
En güzeli çektirmek
Sarımsak var mı evde