AGRILARIM VAR NE YAPMALİYİM?

Merhaba ben 2.5 hafta önce kulak enfeksiyonu geçirdim kulak enfeksiyonundan sonra sol kolumda dirsek kas bide el bilek kismimda agri basladi ben kalp sandım bu arada hastalık hastası gibi biseyim sonra geçer dedim ağrı bazen sağ kolumda olmaya başladı yani boyle çok rahatsız edici değil gündüzleri bsiey yok akşamları daha çok oluyordu bide dinlendirince ağrı hissedilmiyordu sonra bu sefer boynum başım falan agridi biraz aile hekimime gittim bana boyun fıtığı dedi yüksek ihtimal sol tarafimda batmalar oluyor sırt kismimda yaslaninca falan ağrıyı daha çok hissediyorum meme ucundada batma oluyor bazen koşesinde ağrı falan bide benim panik atağım var çok kötü bir dönem şu an benim için ve ben aile hekimi öyle diyince fizik tedaviye gittim kolumu sıktı kafami çevirdi bana boyun fıtığı olduğunu sanmıyorum dedi ve ben çok oyun oynayan biriyim bu arada boynum biraz geçti ama hala kolumu kaldırım telefon tutunca ya da kolumu kapatınca ağrıyı hissediyorum assiri kullanımdan dolayı mı sizce kas eklem ağrısımi benim sağ koltuk altıma flaanda ağrı girdi ve mememde bu ağrıyı hissetmek beni biraz rahatsız etti. Çozumu olan
AGRILARIM VAR NE YAPMALİYİM?