+1 yılKullandigin ilaca bağlı oluyor genelde ilk gidisinde veriyor antidepresani sonra aylık kontroller ilk hafta çok kötü daha kötü hissediyorsun sonraki hafta düzeliyor 1 ay sonra kötü dusunmemeye başlıyorsun ama kötü bir sey olduğu an eski haline donuyorsun ilac falan fayda etmiyor. Kullanmadigin an yan etkileri başlıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılKullanmayı bıraktığın zaman ne gibi yan etkisi var peki
- +1 yıl
4 tane denedim 3 yil once prozac en etkilisi kafama göre biraktim bas agrisi yapti. simdide 2 tane kullaniyorum bir tanesi uyku yapıyor diye 2 gun almadim surekli olarak basim agridi birkac gün. Miden kötü oluyor basin dönüyor ama ilactan ilaca farkediyor
Soran+1 yılSenin kullandıkların ağır mıydı, yoksa genelde o ilacımı veriyorlar
- +1 yıl
Prozac en iyisi genelde sonra uykum icin deprenil aldim hafif simdi de agir bir tane alıyorum welbutrin diye major depresyon icin veriyorlar. Genelde vermezler klasik herkesin verdigi baska ilaçlar var
Soran+1 yılBen sorunumu nasıl anlatırım onu bile bilmiyorum neyse bakalım bana ne önericek ona göre dikkatli kullanıcam
- +1 yıl
Sorunu anlatmana pek gerek kalmıyor genel olarak noldugunu soruyor bu senin hayatini uykunu yemeni icmeni engelliyorsa veriyor tedaviye basliyorsun. Kullanmadan önce arastir yorumları Oku ama çok takma kisiden kisiye değişiyor
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim , tafsiyelerin için
- +1 yıl
Rica ederim gecmis olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılbelirli bir sure kullandim soru neydi
211 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojiye nasıl etki yapıyor, fazla düşünmeyi gidergideriyor mu nasıl etkisi var
- +1 yıl
kesinlikle çok iyi geliyor ama ilaci aldigin süreçte ilaç sadece yatıştirmisti beni dusunmemi engellemisti ama asil iyilesmeyi sorunu cozunce buldum
Soran+1 yılBen psikiyatriste gitmeye cesaret edemedim, ve kime gideceğimi bilmiyorum
- +1 yıl
eger istersen devlet hastanesinde bile var sakın çekinme sakın
Soran+1 yılHangi bölüme gitmek gerek psikoloji bölümünemi gidicem
- +1 yıl
ruh sagligi bolumune zaten. eger maddi gucun yoksa ve durum ilaçlik degil de konusmayla cozulebilecekse psikologa sevk ederler
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yardım ettiğin için, rahatlattın. Doktora gitmek için adım attırdın
- +1 yıl
rica ederim ve biliyor musun bir gun bu zor gunleri atlattiginda en guzel sen guleceksin cunku dipten destek alıp kalkmış olacaksın :)
Soran+1 yılİyiki yazmışsın ya, çok yardımın dokundu, inşallah hep mutlu olursun
- +1 yıl
rica ederim buralardayım cok daralirsan son care bana yazabilirsin hepimiz İnşallah
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, kendine çok iyi bak :)
Ben kullanıyorum. Düzensiz kullanımda cinsel isteksizlik ve istem dışı titremeler oluyor. İçkiyle birlikte içersen kalp krizi olur dikkat et
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın sen ya o. o
Soran+1 yılMesela o gün ilaç kullandıysan alkol içemez misin nasıl oluyor
Sağlık konusunda 480 cevap paylaştı. Yedi bin çeşit psikiyatrik ilaç var herkes kullandığını bilir eczaneye sor bence..
04 Yorumla
Soran+1 yılLustral diye bir ilaç varmış, biliyor musun
Soran+1 yılO nasıl etki yapıyor ne sorunun vardı da kullandın mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılYeni başladım, etkisini biraz gördükten sonra bağımlı olmadan bırakmaya çalışacağım. başlayacaksaniz bağımlı olmamaya çalışın derim ben
16 Yorumla
Soran+1 yılYeni başladın sen bilirsin, ilklerde nasıl etki yapıyor, mesela aklına takılan şeyler geçiyor mu nasıl oluyor
- +1 yıl
Bende öyle bariz bir etki olmadi Şimdiye kadar. kullanalı 5 gün falan oldu belki ondandir. bir de ilacım ağır değil. bu yüzden yan etkileri de büyük olmuyor. sadece aşırı uyku hali oluyo o kadar. Onun dışında kendimi eskiye göre az çok iyi hissediyorum. biraz daha kontrol edebiliyorum kendimi. aklıma takılan şeylerden kurtulmak için almamıştım ilacı, ama sanki ara ara durduk yere mutlu oluyorum bu iki gündür. fakat olayları takmama konusunda olumlu konuşabileceğim bir etki olmadi maalesef :)
Soran+1 yılBen araştırdım etkileri 2 hafta sonra gayet iyi şekilde gözüküyor
- +1 yıl
Daha fazla sanıyordum.. Neyse hadi akalım 1 hafta sonra görcem. Bu arada geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim sanada geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılkullandım hangisiismini biliyor musun yardımcı olabilrim sna
16 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an kullanmıyorum araştırdım, psikiyatriste gitmek istiyorum gidenlerede antidepresan veriyorlar, bunun için sormuştum
- +1 yıl
Antideprasan bir çözüm değil ben yıllarca kulllandım aksine daha da kötü yapıyor bence atlatabiliyorsan kendin atlat düzenin alt üst ediyor
Soran+1 yılKullanıp iyi olanlarda var ama, bünyeden bünyeye değişiyormu nasıl oluyor
- +1 yıl
Tabiki iyi olanlar var ama anlık iyi olmalar bıraktığında daha da kötü oluyorsun ileride psikolojine eksi olarak yansıyacaktır bedensel olarak zararsan bahsetmiyorum anlık çözüm kalıcı çözümler değil bir kere ağlama duygun ortadan kalkıyor ağlayamıyorsun yüzünde sahte bir gülümseme herşeye gülüyorsun kalbini duygularımı hislerini yitiriyorsun ayrıca uzun süre kullanımlarda bıraktığında elim ayağın titriyor dişlerinş sıkıyorsun evli isen bilmiyorum da cinsel isteğinle bile oynuyor aç internetten bak istersen bir yan etkilerini filan yine de sen bilirsin ben bırakalı 3 ayı geçti ağlayamıyorum hala bir sürü sıkıntım olmasına rağmen bu yüzden tekrar psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum hatta inan bana baZı şeyleri acı çeke çeke gerçeklerle yüZleşe yüzleşe atlatmak çok daha iyi
Soran+1 yılTamam kullandığın bıraktığın zaman bazı duygular kalmıyor ama, böyle beklemekte kötü bir çözüm, bişeyler yapmak lazım ama, otur bekle olmaz. bir süre öyle olmak zorundayım, başka bir çözüm yok çünkü
- +1 yıl
Spor falan yapsan yani kendini birşeylerle meşkul etsinbir süre belki iyi gelebilir
napcan intihar mı etcenn? niye arttı sanınız bu kadar git eczaneye sor
04 Yorumla
Soran+1 yılAraştırdım benim sorunlarım olan kişiler psikiyatriste gitti antidepresan kullandılar, nasıl bir etkisi var onu bilmek istiyorum, ben hasta olsamda hastahaneye gitmiyorum eczaneye nasıl sorayım
Soran+1 yılO yüzden psikiyatriste gidip kendimi iyi hissetmek istiyorum :) intihar edecek kadar olmadım kendimi hakim oluyorum ara ara
ben xanax içmiş insanım, aptal gibi oluyosun sürekli bir gevseklik mayışmalık oluyo ama bağımlılık yaptığı için bir anda birakma. ilacla birlikte alkol tüketme ve malesefki kilo yapiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha kullanmadım ama kullanmam gerek, ama ilk önce psikiyatri bulmam lazım kendime
Soran+1 yılNeden öyle diyim ki, sonuçta bu bir psikolojik hastalık o iyi gelecekse giderim, ama biraz cesaret eksikliği var bu konuda
Soran+1 yılHavalar düzelsin gidicem hemen
Kullanmadigim turu kalmadı heralde ve halen kullanıyorum yardımcı olmak isterim sorununuz neydi
00 YorumlaKullanmıstım 4 sene once. N
18 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatriye falan mı gitmiştin
Soran+1 yılBenim gitmeye cesaretim olmadı hiç 1 senedir bugün gidecem dedim gidemedim, doktora gitmeden olmuyor mu
- +1 yıl
Oluyo tabi. ama sikayetine gore degisir. İsitsel, gorsel hayal gormuyorsan ve cok ciddi sinir problemin yahut kendine zarar verme cevreye zarar verme egilimin yoksa gitme derim.
Verilen ilaclar hormon dengeni bozuyor, bazı ilaclar cok kilo aldırıyor. Bir de ilacı icince saf salak bir sey oluyorsun calısan biriysen iş verimin duser. hangi ilacı kullanırsan kullan oyle ''ha'' diyince bırakamıyosun. Hepsinin kullanım suresi ayrı. Bazı ilaclar 1 bazıları 1 bucuk sene kullanılmalı. Vaktinden once bırakırsan kilo alıyosun. Ben oyle 30 kilo aldım.
Soran+1 yılBen düşünmekten kafayı yicem artık, en küçük şeyler günlerce hep kafamda, herşeye sinirleniyorum, yokda yürürken biri beni izliyor düşüncesi var hep vs vs gitmem mi gerek sence
Soran+1 yılTeşekkür ederim
ben geçen sene kullandım faydası oldu olmadı değil ama kilo da aldırdı hem de çok
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kiloda almak istiyorum, bu daha iyi olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılAntidepresan kullanma erkekliğini yok edebilir. Eşim kullanmıştı
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma eşim erkekliğini kaybetti bir ilaç var arkadaşı da kullandı o da kaybetti
Soran+1 yılAbi ben psikolojik etkisini sordum, bozuyorsa bozsun umrumda değil psikolojiyi düdüzeltmektiyor mu
Cevap sahibi+1 yılOnu biz bilemeyiz doktora git bir muayene etsin seni
Soran+1 yılPsikiyatri arıyorum, çok araştırdım ama kime gitsem nasıl yapsam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBulunduğun yerde yok mu ki? Gerçi en güvenmiyorum da onlara
Soran+1 yılHer hastahanede oluyor mu bilmiyorum bu doktorla ilgili bişey sadece internette araştırdaraştırmadım
Cevap sahibi+1 yılÇok tehlikeli bir durumda değilsen tavsiye etmem annem de kullanıyor
Soran+1 yılÇok araştırdım benim şikayet ettiğim durumdakiler hep kullanıyor
Cevap sahibi+1 yılDoktora danışmadan alma bence pişman olursun sonra
Soran+1 yılKendi kafama göre almak istemiyorum ama hangi doktora gidicem kime gideceğimi hiç bilmiyorum
Kullanıyorum bilgim var?
10 Yorumlabende antidepresan kullanmaya başladıktan sonra kabızlık olmaya başlandı
00 Yorumla
+1 yılKullanıyorum, sorunu alayım.
114 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik sebepler var, psikiyatriste gitmek istedim araştırdım, bu ilacı veriyorlveriyorumlarmış
- +1 yıl
Hepsi antidepresan verip gönderirler, her ay kontroller olur. Kendini nasıl hissettigini sorarlar ve ilaçların sendeki etkisini sorarlar verecegin cevaba göre ilacın dozunu arttırmanı önerirler ya da başka bir antidepresana başlatırlar.
Soran+1 yılNasıl oluyor peki etkisi falan , geçiriyirmu
- +1 yıl
Geçermi antidepresan ile acılar, yangına körüklüyor kullanmak istemesemde tek çıkış yolum.
Soran+1 yılPsikiyatriyemi gitmiştin nasıl kullanmaya başladın, ne yapmak lazım başka bir ilaç ya da başka hiç bişey yok mu
- +1 yıl
Psikiyatrise gittim, antidepresan ile başladık ve gittikçe dozu artıyordu ölüme gidiyordum aslında.
Soran+1 yılO zaman dozu niye arttırdılar, bünyeye göre vermiyorlarmı, sana niye öyle oldu, ters etkimi oldu ne oldu
- +1 yıl
Mutluluk vermesi gerekiyordu, mutluluk vermedi ve dozları arttırıldı.
Soran+1 yılDoktoru nerden buldun peki internettenmi yoksa hastahaneyemi gittib
- +1 yıl
Bana önerildi öyle gittim, bak antidepresanlar bir süre sonra bagımlılık yapıyor.
Soran+1 yılİstanbuldamı gittin? Ya bu sorunlarım ortadan kalksın ben bırakırım nefsime hakim olabirim
- +1 yıl
Antidepresan ile sorun ortadan kalkmaz, uyuşacaksın sersemleşeceksin ve dünya dönecek.
Soran+1 yılKullananların bazıları işe yaradı dedi, bir bakarsın bendede iyi sonuçlanır, ben böyle boş boş oturup sürekli düşünmektense denemeyi tercih edicem, çünkü başka olumlu bir çözüm yok
+1 yılBende kullandım/kullanıyorum. Sorunuz neydi?
07 Yorumla
Soran+1 yılBen psikiatriye gidicem, gidincede antidepresan veriyorlar, bunun için sordum, ama psikiyatriye nasıl gidilir bilmiyorum
- +1 yıl
Devlet hastahaneleri ve ssk hastahanelerinden randevu alıp gidebilirsin. Sorununu birz üstü kapalıda olsa paylaşırsan, daha fazla yardımcı olabilirim.
Soran+1 yılYa ben biraz araştırdım benim sorunlarım gibi olanlar hep psikiyatriye gittiler ve antidepresan verdi, bende gidip rahat olmak istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum, İstanbul'da bildiğin iyi doktor ya da hastahane var mı yani biliyorum musun
- +1 yıl
Mersinliyim ben; Ama araştırabikirim eğer istersen. Maddi durumun nasıl? İyi orta kötü
Soran+1 yılÖğrenciyim sonuçta, bütün paralarımı psikiyatriye veremem o yüzden orta falan yani
- +1 yıl
Devlet hastahanesine gideceksin ozaman veya ssk ( Sigorta Hastahanesi) İstanbul'da yaşamadığım için doktor yardımı yapamıyacağım araştırmanız lazım :/
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Ben kullaniyorum
112 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir etkisi var psikolojiyi düzeltiyormu
- +1 yıl
Yani ben de baya iyi etkisi oldu şu an birakmak istemiyorum baslarda bir afallarsin falan ama sonra baya mutlu oluyosun durduk yere falan kimseyi takmiyosun vurdumduymaz oluyosun ben asiri cekingendim şu an degilim iletisim sorunu yasiyodum mesela o da gecti baya rahatim ben stres icin gitmistim stresim heyecanim da gecti
Soran+1 yılYa ben nasıl yapıcam şimdi psikiyatriye gitmek istedim ama gidemedim hiç, illi doktora mı gitmem lazım
Soran+1 yılYa kime gideceğimi bilmiyorum, araştırdım ama hangisi iyi kafama görede gidemem hiç bişey bilmiyorum bu konuda
Soran+1 yılİstanbul'da arıyorum ben
Soran+1 yılHastahaneye gidicem cesaretimi toplarsam
Soran+1 yılYarın hava güzel olursa gitmeyi deniyicem
Ben kullanıyorum
26 Yorumla
Soran+1 yılEtkisi nasıl bilgi verirmisin, fazla düşünmeyi, fazla üzülmeyi, kendini boş hissetmeyi önlüyor mu
Soran+1 yılPeki sadece psikiyatriye gidincemi ververiyorlar yoksa eczahaneden alamazmıyım
Soran+1 yılÖzel hastahaneyemi gittin devlet hastahanesinemi gittin ne dedinde gittin
+1 yılProzac kullandim bir ise yaramadi
00 Yorumla
+1 yılmalesef
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem