Söyleyin bakalım bir psikoloji öğrencisi olarak soruyorum

Söyleyin bakalım bir psikoloji öğrencisi olarak soruyorum
hic fark etmez mekan benim. hem ayaktan yatakli vb "her turlu" merkezi tarikati kampia servisi artik neyse tedaviyi tarzi gordum akliniza ne geliyorsa yani artik bu camianin babasi olduk maalesef allah belasini versin kafama gore otururum sandalyeleri tekrardan dekore bile ederim 🤗
2 ile başlayıp tüm dertlerimi lisenin merdivenlerinde oturur anlatıp, anlatırken 5 numaraya gelip dertlerimi bitirmeye yakın 9 numarada bana öğüt veren kişiyi dinlerken uyuklamak istiyom.
Cevap
12Cevap
11 olur
9 numara, yağımın altınada10 numarayı çekerdim oh mis
Ama hastaysam eğer kendimi rahat ve güvende hissetmem lazımki kendimi açayım değil mi, sandalyeyi niye seçeyim terör örgütüne aorgu mu yapavçcaksınoz🥳😅
Psikolog insanı yönlendirmez, rehber olur, benim her davranılım ona fikir vermeli, buna müdahaale etesi etik olmaz
Bu gönüllülük işidir, beni atei çemberine alan ve seçim olanağımı sınorlarsa terih etmem, bir sürü psikolog var😅 ayroca seçtiğim kolduğun anlamı nedir
Hım evet tam benlim kolruk seçmişim
Psikologa en yakin olaniki fiyati soylediginde yumrugu yapistirayim ne anlami var seansin zaten o parayi odeyince yine moralim bozulacak recep reis hakli, ayrica psikolog psikiyatrist degilki tip mezunu falanda degil ne bu ego 2 oturup dertlesicez rehberlik yapicaz diye
Bu fotoğrafı psikolog olan iki kişiye sordum, en sağlıklı ve rahat olanı 6 dedi ikisi de
7. numaraya otururum çünkü göz temasına önem veriyorum
Merdiven ne alaka yaw tavanami cikiyor o 😂😂
Bir psikolog olarak 9 numarayı seçerdim.
9 a otururum da 2 ne @ mk
2 de olmicakları kesin , merdiven lan o😄
psikolog bana gelsin ben dert anlatmam
ne anlatacam hangi birini 🤣🤣
Hani kırmızı uzanmalık koltuk
O ne ola ki fjfja neyse
Psikolog eşittir kırmızı koltuk 🙄
Merdivene çıkardım 🤫😬
Özgür iradem 🤭
Aynı şey mi 🥹 böyle düşüncem yok
9 a yayilirim
O kadar para vermişim psikologa bırakta yayila yayila derdimi anlatayım
Yo neden olsun derdimi dinleyecek sonuçta oturmami takmaz
Sen hangisine oturursun
Sebep
Haftada bir seansa giriyorum bak bende artık ayni şeyleri konuşmaktan yoruldum sence neden
Günlük sorunlarım iste bazı şeylerin üstünde duruyoruz ama artık o kadar sıkıldım ki sanki konuşunca o günüm kötüye gidiyor
Bazı şeyler yüzünden gitmem gerekiyor maalesef
Bakalımmm
merdivenin tepesine cikarim bi degisiklik olsun
6 ya da 4
9 tabii ki
9 numara..
10 olsun
9 mis mis
Üüüc
99999999
Dokuz
6 numara