Google'da ararken buldumda bu faktörlerden çoğusuna uyuyorum ya offf migrenim galiba ya :S
Göz ağrısı başa geçer mi?
Google'da ararken buldumda bu faktörlerden çoğusuna uyuyorum ya offf migrenim galiba ya :S
migreni tetikleyen olgular;
Aşırı Işığa maruz kalma (gözlerin)
Fazla uyumak ya da uykusuz kalmak.
Bir yere fazlasıyla dikkatli bakmak( (ben balık tutmayı sevdiğimden uzun süre şamandıraya baktığım zamanlarda mutlaka akşamına başım tutuyor)
en önemlileri bunlar.
bence migren değilsin migrende göz ağrısı olmaz.kış ayların da burnun genellikle tıkalıysa ve soğukta başın veya gözlerin ağrıyor ise büyük ihtimalle sinüzit olmuşsundur doktora gir göster kendini
benim migrenim böyle başlamıştı sabaha kadar gözüm gözüm diye ağladım sonra kafama yayıldı böyle başlamıştı migren
baş agrısı göze vurur özellikle migrenin varsa tek bi gözde yoğunlaşıyordu agrı bendede vardı...
büyük ihtimalle migrenin vardır yada göz tansiyonun yüksektir..
daha öncede böyle bişey olmuştu o zaman (akşam saatleridi 10-11 gibi) bi ağrı girdi , dedim uyuynca geçer zor zar 30 dk uyuyabilmişimdir sonra ağrıdan uyandım sabaha kadar böle devam etti bana mısın demedi ya sabah nerdeyse başım zonkluyordu o derece bi ağrı vardı sonra geçti
nörolojiye görün sen bi migrendir o zaman.
bendede var geçmiyor o..tedavisi felan yok cok ozr İnşallah değildir o yüzden
stresli dönemlerde kafanı kaldıramıyorsun
Cevap
6Cevap
geçer kardeşim bir nöroloji uzmanına görünmende fayda var. migrenin olduğunu düşünüyorum bir migren hastası olarak.
daha öncede böyle bir kere olmuştu , özel günler dedinde aklıma geldi.Hemde o nasıl bi ağrıydı gözüm başım yarılıyordu sanki , dedim uyuyunca geçer diye sabah kalktığımdada devam ediyordu.. 1-2 saat sonrada geçti.. ama gece hiç uyuyamadım ağrıdan ya en fazla 30 dk uyuyabilmişimdir sonra ister istemez uyandım ağrıdan migrenmidir bu ?
İkisi bağlantılı bende.Başım ve gözüm birlikte ağrıyor.Arada burun kemiklerim de katılıyor bu ağrıya.
O göz ağrısı için gözünü demlenmiş çay ile masaj yap.İyi gelir.Ayrıca çay sıcakken bunu yapma da...
BENİMDE SOL GÖZÜM AGRIYO GEÇMEZ BAŞA EGER SİNİÜZİT SEN TABİ O FARKLI
çünkü göz ağrısını tetikler sünüizit
geçer... hatta göz bozuklukları da baş ağrısına sebep olabilir.
geçer. benim de başıma çok geldi bi gözüm bozuktu gözlük takmıyodum ağrıyodu ordan biliyorum.
Geçiyor ='///.
geçer
gecebilir.
Geçebilir..
Geçebiliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar