Polikistik over sendromu olma ihtimalim vat mı kan sonuclarına göre?

Belki sağlıkçı bir arkadaş vardır. Yarın doktora sonuç icin gideceğim ancak maalesef arastırdım içime kurt düştü. polikistik over sendromu şüphesiyle gitmedim. 3 yıl önce endolokoji kontrolünde tiroidlerim az calısıyordu. Şu exp ile mi ne başlayan ad var ya o ilacı kullandım 2-3 yıl. Kontrole gittim, yarım yarım kullanmaya basladım sabah aç karnına hergün içiliyor bilenler bilir. Daha sonra tekrar kontrole gittim her şey iyi olunca doktor ilacı kes dedi. Şimdi yine kontrol ilaca baslayıp baslamamak ve tüylenme problemim var. Küçükken açık kumraldım. Şimdi koyu kumral oldum zamanla. Ten rengim baya beyaz. Bunu anlatma sebebim bu tarz kişilerin tüyleri sarı olur bildiğiniz gibi genelde. Ben de de sarı olan kısım var ancak diğerleri çok siyah ve bir kıza göre fazla tuylenmem var. Ön vücut kısmında falanda bu sene basladı az az. Kadın işte tiroid kontrolü ve tüylenme hormonuna bakalım dedi. Birde cildiye istedi beraber gittim. Maalesef saç egzama seboit dermatit mi ne ondan var. Ve burun kenarı egzaması. Sürekli dudak üstünde sivilcelenmem var çıkıyor 2 yıldır geçmiyor leke iz gibi kaldı. Ve göz üstünde agrılı bir sivilce çıktı baya gözum falan sismisti. Maalesef onca sorun yasamıs biriyim. Uzattığım için üzgünüm ama Testesteron hormonu fazlalığı tüylenme geçmeyen sivilceler ve beyaz kan hücresi mi ne yuksekmis. Yapay zeka ya sordum ne kadar doğru bilemem. Belki cidden doktor hemşire anlayan vardır da yardımcı olur biraz rahatlatır.

Güncellemeler
9 ay
Boş boş yorum yapacaklar rica ediyorum s*ktirsin gitsin bu kadar ahlaksız olmayın ya hastalıktan bile cinsel fantezi çıkaracak kadar. Uğraşmadan direk o canım yanıtlarını kaldıracagım hiç o değersiz parmaklarınızı boşuna yormayın. Birde reglimi anlatmayı unutmustum, hiç geç geldiği zaman olmadı. Çoğu zaman gününde ama ancak erken geliyor. Fakat 21-35 gün arası normal döngüye uyuyor. Ancak sürekli erken gelmesi normal mi emin değilim.