AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
lazerden
Hassas bölge olduğu için. Ordaki dokular da zarar görüyor sonuçta bu işlem ile.
Evet ya korkuyorum ama
Korkma bişey olmaz. Vücudun en hassan en nazik yeri orası. Biraz doku hasarı olduğunda acı hissetmen normal. Ne zaman yaptırmıştın
Dün
Normal bir kaç gün hissetmen. Okadar olacak 😀 iyi bak ona
Neresi ağrıyoe eğer tüy almadan sonra ortaya çıkan kızarıklık falan varsa makine hafif yakmış olabilir. Cildinin üstü mü ağrıyor yoksa vajina ve anüs mü?
Vajina içi acıyor yanma değildir çünkü ısıyı düşürüyor ben söylüyorum yüksek olmuyor bence hassas olduğu için oluyor yarın geçer diye düşünüyorum
Ağda gibi cildi tahriş ettiği için bir iki gün yanma vs olabilir
İçi ağrıyor ya
Hijyenik bir yer mi acaba salon
Şöyle ki girmeden ve çıkmadan örtü değişimi yapıyorlar sleepy ucu siliniyor
Makine ne derece hijyen işte oda önemli, akşama kadar kaç kadının vücuduna değiyor bilemiyorsun, dudakları ayırıp iç kısımlarada yapıyorlar değil mi
Onu hiç bilemiyorsun yani hiçbir yerde
Haklısın çok ağrı varsa bir kadın doğuma git yinede
mastürbasyon yaparken bir şey kullanıyor musun
Bakireyim ne alaka
He bilmiyordum, ağrı deyince acaba bir şey kullanıyor o ağrı yapabilir diye düşündüm pardon
Nasıl oldun iyi misin
Biraz ağrısı var
Çok tuhaf ya ağrıması ağda yanığı gibi bir his mi
Ya yanık değil bence o hassas olduğu için oluyor aslında
Çünkü hiçbir yerimde yanık yok keza genitale de derece düşürtüp öyle yaptırıyorum
Evet cildin hassas ise o yüzden ağrı olabilir
Bikini bölgene başlamadan nazik davranmasını rica et çalışanlara ağrım oluyor hassas ciltliyim dersen ona göre davranırlar
Ufakta olsa bi kahverengi bir leke oldu mesela reglim bitti 6. Günü filan geçen lazerde de aynısı olmuştu mesela sonrası akşamı kahverengi akıntım olmuştu
He adetin bittikten bir kaç gün sonra gitsen daha iyi olur
Yani aslında geçen sefer adetime 10 gün vardı kahverengi akıntım oldu lazer günüydü tahriş oluyor yüksek ihtimalle ondan oluyor
Evet etkisi var büyük ihtimalle, yanlış anlama nasıl bir ortam oluyor yani kadın olsa bile soyunuk durman utanma oluyor mu
Alışıyorsun ya
Bana tuhaf gelir yani şimdi gidince normal hiç çekinmeden soyunup uzanabiliyor musun
Evet aynen öyle oluyor
Hmm peki sen soyunurken kadın görüyor mu yoksa kabin falan mı var merak ettim yanlış anlama en baştan bitene kadar nasıl bir ortam olduğunu
Kadın diyor ki siz odaya geçin hazırlanın geliyorum ben o ara sen tek oluyorsun çıkarıyorsun sedyeye geçiyorsun
Giyinince de zaten bitiyor giyinme yeri var aynı alanda sen oraya geçiyorsun kadın zaten sedyedeki örtüyü çıkarıyor cihazı temizliyor siliyor gidiyor sen hazırlanıp çıkıyorsun
Anladım, çıkardın sedyeye geçtin ve kadın geldi yani o an nasıl oluyor utanma sıkılma oluyor mu ve işlem sırası nasıl geçiyor , böylede sormak tuhaf geldi bana ama merak ediyorum böyle ortamları
Şimdi şöyle ki ben 8 seans işlem aldım bu benim 2. Paketim ilk gittiğim gün o kadar gergindim ki anlatamam
Ama 8 seans bitti başka bi yerdeyim şu an daha rahatım alıştım inan bana kadın da umursmıyor çünkü günlük bir sürü kadınla ilgileniyor
2. Paket derken 2. İşlem mi yani, ilk gün nasıldı zahmet veriyorum ama uzunca anlatmanı rica etsem, kahvaltı yapmadıysan ye bir şeyler beklerim sorun yok 😊🌹
8 seans işlem gördüm başka şehire geldim burada da 8 seans paket aldım şu an daha 2 bitti
Baya sürmüş senin neden böyle ve hangi şehirdesin
Uyudun mu 😊😃
Herkesin böyle normalde
Hmm anladım. Hangi şehirdesin
İyi akşamlar nasılsın, bilmeden yanlış bir şey mi yaptım
Merhaba
Nasılsın
Sıkıntıların geçti mi
Merhaba nasılsın, var mı artık ağrı vs
Lazerle alakalı değil bence
Dün lazere giriyorum bugün ağrım oluyor
Özel bişey sorsam