Güncellemeler
10 ay
kız arkadaşım uygun olmayan insanlar içerik mi denir o tür filmlerin bağımlısı ve doktorlar psikologlar bu konuyla bağlantılı olduğunu söylüyor konu çocukken yaşadığı bir saldırı , bilinç altına yatan sebep buymuş arkadaşım bu duruma çok üzülüyor bu durumu yaşayan ve kurtulan var mı? Kendisi dinine bağlı her daim dua eder Allahı anan biri ama o an kendini tanıyamıyormuş , onun en yakın arkadaşı olarak onun için ne yapabilirim? Lütfen onunla dalga geçmeyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onunla hobiler edinebilirsin kafası meşgul olursa o tür filmleri izlemez gadası
Yani bu yaşta bu kıza bilmiyorum hem ahireti hem iç huzuru için bırakması lazım kendide farkında asılında
Sen dediğimi yapn
Ne bağımlılığı?
Cinsel içerim
Mehmet Yıldız videolarını izlesin
Bu konuyla alakalı var mı Allah affeder mi be acaba
Var evet
Allah tövbe eden herkesi affeder
Amin inşallah Allah razı olsun o da çok üzülüyor elinde değil bazen çok ağlıyor ama yapacak şeyskendi elinde çok tövbe ete bozdu yani dayanamamış
Allah senden de razı olsun
Senin gibi insanlar az kaldı ne güzel arladaşının ahiretini düşünüyorsun
Hepimiz aciz ve Allah’a muhtacız birbirimize dua edelim ki affa nail olalım haramı izlemenin faydası yok anlık geliyor ama o an kişi ne hissediyor tamamını bilmiyorum tabi
İzleme bağımlısı mı
Evet o içerikleri izliyor sonra da bin pişman oluyor ama aynı şeyi tekrar ediyor
Tek mi izliyor özelden bir kaç soru sorsam ve tavsiye versem
Tek izliyor tabi utanç verici başkalarına anlatmıyor ben en yakın arkadaşıyım ama tacize uğrasamış olması ye alakası ne anlamadım
Burdan değil öbür taraftan konuşalım bunları bence
İzleme olayıyla tacizin alakasını anlamadım
Doktorlar küçükken yaşadığı bu olayın bilinçaltına işlediğini ve bu bağımlılığı bununla alakalı olduğunu düşünüyor ve bu şekilde söylüyor
Garip
Öyleeeeğ
Gelmedin ahahaha
Ne bağımlısı
Er@tik içeriklerin
Yaw jdkdkddk bende bişi sandım fkfkfkflc
Lan o da kötü bence küçüksememek yazım cidden tehlikeli tedavi gerektiriyor baksana
Manita yapsın aseksüel olur
Manitası var ki
Sakinleş nasılsın
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın 👋🏻
Her şey yolunda. Fazla düşüncelere dalma. İnsan olduğunu hatırla. Ruhsal düzensizlik bunlar.
İnsanız da ona da yazık namaza da başladı ama bıraktı onun için bişey yapmak gerek bugünde aynı şeyi yaşamış
Onun bu haline devam etmesi lazım. Uygun olmayan erişkin videoyu izlemesi artık normalleşme durumuna gelmiş. Senin yapman gereken olabildiğince ona destek verip birlikte bir şey denemek olmalı. Sonra ruh halini çözme fırsatın olur
Ben iş güç yapıyorum evde ya zaman lazım da yardım etcem ona evden çıkması lazım
Onun halinden anlamak için onunla zaman geçir. Sonrada duruma göre şekillendir. Kimseye zararı yoksa bırak izlesin.
Ama ahiretini düşünüyorum 🥺🥺🥺
Düşünmee orada herkes kendisi için mücadele verecek!
Mesela sen bu konuda detaylı konuşmak izlemek görmek istemez miydin
Yok ya kalsın iyi geceler Allah rahatlık versin
Peki sana da iyi geceler