Belki insan , belki bir neden, belki sevdiğiniz herhangi bir şey, belki bir eşya ya da herhangi bir şey... Herhangi bir şeye karşı bağımlılık ya da bağlılıktan nasıl kurtulunur? :d

Belki insan , belki bir neden, belki sevdiğiniz herhangi bir şey, belki bir eşya ya da herhangi bir şey... Herhangi bir şeye karşı bağımlılık ya da bağlılıktan nasıl kurtulunur? :d

Bağımlılıktan kurtulmanın tek yolu kendini o şeyden uzak tutmaktır derlerdi hep duyardım, kendim de yaşadım. Ağlaya zırlaya da olsa bir süre uzak kalınca bidaha o şeyi aramıyorsun.
Çok doğru... Sanada geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası daha iyi olur senin için. :)
Benim gönül işleri değil aslında öyle gibi durmuş ama yine de teşekkür ederim :) Umarım senin için de öyle olur
Sanırım hemen hemen herkesin öyle. Bende teşekkür ederim. sağlıcakla kal. İyi geceler:)
Bağımlılıktan kurtulmak kolay değil maalesef. İnsanın bir şekilde kendi başının çaresine bakmasını öğrenmesi gerekiyor. Birilerine ihtiyaç duymadığın gün en azından kendin için bir farkındalık sahibi oluyorsun. Bunu için insanları ya da bağımlılık hissettiğin her ne varsa hayatının merkezine koymaman lazım. Bir şekilde idare edebildikten sonra gerisinin pek bir önemi kalmıyor gerçekten.
Merhaba, bence çok düşünmemek lazım o kişiyi veya eşyayı. Aksi takdirde bağımlılık ve bir saplantı haline gelir. Daha güzel şeyler veya seçenekler vardır mutlaka. Sadece keşfedilmesi gerekir diye düşünüyorum ve bunun için de biraz çaba gerekebilir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
10Cevap
Direk bırakarak
Gerçek yüzünü karakterini görünce kurtuluyorsun
Yaa kopamıyorsan?
bir anda koparılabilir yani bağlar. pekala yorum için teşekkür ederim...
Valla bende 1 aydır buna cevao arıyorum aşırı derecede telefon bağımlısıyım ve yapmam gereken önemli şeylere odaklanamiyorum
Sevdiğimden neden kurtulayım
Narsist ya da toksikse?
Nefsini kontrol etmen gerekiyor
Edemiyorum... bazı şeyleri kontrol edemiyorum. bunu yapmayı çok istiyorum ama olmuyor ya
Bilincimde olarak yapmıyorum zaten... Aklımı ve mantığımı dinleseydim yapmazdım. ama bazen aklını kaybediyorsun sanki apt*llasşıyorsun... çok saçma çok... uzaklaştığında gerçekten hemen geçiyor mu...
Haklısın öyle olmalı mutlaka. Teşekkür ederim yorumun için
Bağımlılık olmaz bende 😂
Ne olur sende? hahha kötü enerji yollamak mı beybisi :d
Valla bu aralar kötü enerji bende oluyor direk saliyorum 😂 yani başkasına geçiriyorum 😂
Salma olum. sonra kavga edemiyorum. içimde kalıyor...:d başkasına geçir bir dahakine hahah
Valla sende iç kötülüğü şu an sende saldım sat birine 😂
kötü arkadaş hahha
Benmi hiçte bile 😂
kesin kesin hahah
Aaa olmadı 😂
olur olur :d
Olmaz 😂
olur olur. ben öyle istedim sus haha
Bak sen sustum olmaz 😂
Tamam istediğini ol hahah
Anlaştık şimdi lafına gel 😂
Ben kimsenin lafına gelmem. Ya umursamam ya lafıma gelirler yavru 🤣🤣
Benim herkes gelir elinde sonunda gelmem der yinede gelir 😂
sen öyle sanıyorsun baby :d
Tabikide öyle sanmam kabul et yoksa şarkı yok 😂
Aman şarkını yesinler gönderme hahah
İyi kendin bilirsin 😂
mastürbasyon bagimliligi kurtulma caresi asil sorun diger bagimliliklari birakin suna kulak verin
Bağımlılığım yok, hemen kurtulabilirim.
Zar zor bıraktım..
Zar zor ama bırakmışsın. Nasıl bıraktın? :d
Elimdeydi yere bıraktım ve dedim artık buna bir son.:D
Telefon ya da sigara falandı herhalde hahah
Sigaraydı sonra son bir fırt alıp yere attım.:D
iyi yapmışsın aferin :d
Ve:D
Başka bağımlılık yaparak
Su iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?