Sağlık Başım ağrıyor, çok düşünmekten olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ensemden kafamın arkasına doğru yukarı keskin bir ağrıÇok düşündüm stres yaptım. Ondan mı oldu?Nasıl geçer? Başım ağrıyor, çok düşünmekten olabilir mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Ense bölgesinde kan dolaşımı engellemiş olabilir. Ya da sadece açsın 0 1 Yorumla Soran 9 ay Yok yemek yedim Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düşünce ve stres bütün hastalıkların başıdır. Onun hr şeyi sorun etmeyeceksin 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 9 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. boyunla alakalı olabilir mesela sürekli eğik telefon kullanmak bendede boyun düzleşmesi var sürekli öyle olunca başımın arkası ağrır geçmezde 0 0 Yorumla
fastandfurious_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Stresten olmuştur büyük ihtimalle evet 0 0 Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 9 ay Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı. Olabilir ya , uyumayı dene. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabiliyor 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olamaz 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ense bölgesinde kan dolaşımı engellemiş olabilir. Ya da sadece açsın
Yok yemek yedim
Düşünce ve stres bütün hastalıkların başıdır. Onun hr şeyi sorun etmeyeceksin
boyunla alakalı olabilir mesela sürekli eğik telefon kullanmak bendede boyun düzleşmesi var sürekli öyle olunca başımın arkası ağrır geçmezde
Stresten olmuştur büyük ihtimalle evet
Olabilir geçmiş olsun
Olabilir ya , uyumayı dene.
Sıcaktan dünde benim olmuştu
ondandır
Olabiliyor
Stresten oluyor.
Geçmiş olsun
Olamaz 😃
Kahve iç
Olabilir