Sağlık Aşırı başım ağrıyor beynim mi oluşuyor? Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 yoksa hafızam mı siliniyor lütfen biri olsun yani bu ağrının başka bi açıklamsı olamaz Aşırı başım ağrıyor beynim mi oluşuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Beyinde sinirler olmadigindan basa agri vererek sorun oldugunu belli ediyor yani gayet normal bir durum suyu ihmal etme ve uyu gecer 0 7 Yorumla Ecmelovski +1 yıl cidden hiç su içmiyorum malsf Yorumla χάσμα +1 yıl Belki odur belki baska bir sey belli olmaz beynin isi ama cok ciddi degildir yani umariz Yorumla Ecmelovski +1 yıl cok duygusalım su an Yorumla χάσμα +1 yıl Ne oldu bilemem ama dinlerim anlat sen Yorumla Ecmelovski +1 yıl bi bayılıp geliyorum bi saniye Yorumla χάσμα +1 yıl Nasil istersen umarim iyilesirsin size iyi gunler hanimefendi Yorumla Ecmelovski +1 yıl dadlı günler hanımefendi bayan kadını Yorumla
ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Beni unutmasan iii olur ama yine de sen bilirsin 0 3 Yorumla Ecmelovski +1 yıl ay nerde unutmuşum seni Yorumla ufsnnebe +1 yıl Sen hafızanı kaybetmişsin knk tescillendim şimdi Yorumla Ecmelovski +1 yıl hafıza silme bakım ve onarım merkezi Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl karanlığa geç iyi gelir 0 3 Yorumla Ecmelovski +1 yıl karanlıktayım su an zaten telefon ışığı bile rahatsız ediyor malsf ki Yorumla ozelinianlat +1 yıl tamam işte zifiri karanlık olmalı yerin da birak Yorumla Ecmelovski +1 yıl yo Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl boşluktandır o, olmayan şeyin ağrısı mı olur? :d 0 5 Yorumla Ecmelovski +1 yıl bak şimdi başım ağrıyor dedim beyin demedim hatta beynim mi oluşuyor diye belirttim yeter be kardeşim:d Yorumla _jokeface_ +1 yıl Beyin oluşumu doğuştan olduğun için o sorun boşluktan bence :d Yorumla Ecmelovski +1 yıl bi sey dicem nasıl kurulduysam sadece olmayan seyin ağrısı olur mu kısmını okumuşum yemin ederim:d Yorumla _jokeface_ +1 yıl tineri azalt Yorumla Ecmelovski +1 yıl sen beni sevmiyor Yorumla
Akınalp_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Sinüzit veya migren beyin oluşması nedir ya 😀😀 0 0 Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Hasta olacaksın ozaman 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 674 cevap paylaştı. Sağ taraf tamam sola geçiş başlıyor 0 0 Yorumla
Zeynepgizem_00 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Olmayan bişey nasıl ağrıyor mxmx 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl sen yine de sorumu bi tekrar oku Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Beynin doğum yapıyor 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl görmedim sayıyorum Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Hahaha Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı. Ne düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Beyinde sinirler olmadigindan basa agri vererek sorun oldugunu belli ediyor yani gayet normal bir durum suyu ihmal etme ve uyu gecer
cidden hiç su içmiyorum malsf
Belki odur belki baska bir sey belli olmaz beynin isi ama cok ciddi degildir yani umariz
cok duygusalım su an
Ne oldu bilemem ama dinlerim anlat sen
bi bayılıp geliyorum bi saniye
Nasil istersen umarim iyilesirsin size iyi gunler hanimefendi
dadlı günler hanımefendi bayan kadını
Beni unutmasan iii olur ama yine de sen bilirsin
ay nerde unutmuşum seni
Sen hafızanı kaybetmişsin knk tescillendim şimdi
hafıza silme bakım ve onarım merkezi
karanlığa geç iyi gelir
karanlıktayım su an zaten telefon ışığı bile rahatsız ediyor malsf ki
tamam işte zifiri karanlık olmalı yerin da birak
yo
boşluktandır o, olmayan şeyin ağrısı mı olur? :d
bak şimdi başım ağrıyor dedim beyin demedim hatta beynim mi oluşuyor diye belirttim yeter be kardeşim:d
Beyin oluşumu doğuştan olduğun için o sorun boşluktan bence :d
bi sey dicem nasıl kurulduysam sadece
olmayan seyin ağrısı olur mu kısmını okumuşum yemin ederim:d
tineri azalt
sen beni sevmiyor
Sinüzit veya migren beyin oluşması nedir ya 😀😀
Hasta olacaksın ozaman
Sağ taraf tamam sola geçiş başlıyor
Muhtemelen beynin amacını arıyodur
Olmayan bişey nasıl ağrıyor mxmx
sen yine de sorumu bi tekrar oku
Beynin doğum yapıyor