Sağlık Burun ameliyati oldum ama istediğim gibi olmadı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Pek begenemedim geniş oldu incelir mi zamanla 1. Ayimdayim Burun ameliyati oldum ama istediğim gibi olmadı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 9 ay @soran burnun güzel duruyor yüz hattına uyum sağlamış ama dudakların efsane bayıldim resmen 😉 0 2 Yorumla Soran 9 ay Teşekkür ederim Yorumla İstanbulllu3441 9 ay @soran rica ederim ne demek harika görünüyorsun 😘 Yorumla
Gelebilirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 102% 9 ay İncelir mi bilmiyorum ama gayet güzel şu an burnun bence 0 5 Yorumla Soran 9 ay Gerçekten mi Yorumla Gelebilirimm 9 ay Evet gerçekten tabi ki Yorumla Soran 9 ay Duru soyle Yorumla Gelebilirimm 9 ay Günaydın, doğruyu söylüyorum zaten. Ayrıca dudakların da güzel uyumlu olmuş daha ne olsun Yorumla Soran 9 ay Teşekkür ederim :) Yorumla
Rüzgar9434 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Şişlik ve ödem 3 aydan önce geçmez Biraz bekleyip görün 0 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay 6 ay sonra karar ver. Ödem 6 ay da atılır ve burun asıl şeklini 6. Ay’da alır. 0 0 Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 9 ay Güzel görünüyor, ödem atması için zaman gerekiyor sanırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay İyi görünüyor zaten şu an ve oturacak zamanla yeni şu an 0 2 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Nasıl oldun Cevap sahibi 9 ay Gayet güzel görünüyorsun yandan
Skylineoem Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 9 ay iyi olmuş olm daha ne istiyorsun 0 1 Yorumla Soran 9 ay Hayir Yorumla
yıldızyataktanduştu Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% 9 ay yapmadan önce göstermediler mj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Dudaklar efsaaaane yalnız 0 4 Yorumla Soran 9 ay Ahskjwkskw yok ya Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ne yok yaaa ne kadara yaptırdın ahahah Yorumla Soran 9 ay 4 k ydi sanırım tam hatırlamıyorum bı sene olacak nerdeyse Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bayıldım resmen yüzüne de uymuş düşünüyorum bende gizliden çıksam istek atabilir misin Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Güzel duruyo 1 1 Yorumla Soran 9 ay Fazla kalkık olmadı ya Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. güzel duruyor bence 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 9 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düzelir 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. genelde olmaz 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoca ne diyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
@soran burnun güzel duruyor yüz hattına uyum sağlamış ama dudakların efsane bayıldim resmen 😉
Teşekkür ederim
@soran rica ederim ne demek harika görünüyorsun 😘
İncelir mi bilmiyorum ama gayet güzel şu an burnun bence
Gerçekten mi
Evet gerçekten tabi ki
Duru soyle
Günaydın, doğruyu söylüyorum zaten. Ayrıca dudakların da güzel uyumlu olmuş daha ne olsun
Teşekkür ederim :)
Şişlik ve ödem 3 aydan önce geçmez Biraz bekleyip görün
6 ay sonra karar ver. Ödem 6 ay da atılır ve burun asıl şeklini 6. Ay’da alır.
Güzel görünüyor, ödem atması için zaman gerekiyor sanırım.
İyi görünüyor zaten şu an ve oturacak zamanla yeni şu an
Nasıl oldun
Gayet güzel görünüyorsun yandan
iyi olmuş olm daha ne istiyorsun
Hayir
yapmadan önce göstermediler mj
Dudaklar efsaaaane yalnız
Ahskjwkskw yok ya
Ne yok yaaa ne kadara yaptırdın ahahah
4 k ydi sanırım tam hatırlamıyorum bı sene olacak nerdeyse
Bayıldım resmen yüzüne de uymuş düşünüyorum bende gizliden çıksam istek atabilir misin
Güzel duruyo
Fazla kalkık olmadı ya
Daha erken bence
Bence çok iyi..
güzel duruyor bence
Çok güzel
İncelir kafanı takma ama iyi duruyo
3 ay olsun tamamdır daha erken
Düzelir
eski foto var mı
genelde olmaz
Masaj yapmalısın yoksa kalın kalabiliyor ☹️