Sağlık Anneannem kırmızı alana alındı hastanede. Yani çok mu kötü? yaren2147 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kırmızı alana niye sokarlar hastayı. Güncellemeler10 ay Herkes geçmiş olsun yazmış sagolun hepiniz de 🙏💗 Anneannem kırmızı alana alındı hastanede. Yani çok mu kötü? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 10 ay Sağlık konusunda 390 cevap paylaştı. Allah acil şifalar versin tez vakitte iyileşir inşallah 1 1 Yorumla yaren2147 10 ay Sağol 🙏 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önemli bir durum vardır. Geçmiş olsun iyiler insallah 1 4 Yorumla yaren2147 10 ay Sağol. Şu an iyi değil pek Yorumla m MarllboroRed 10 ay Umarım düzelir dua etmekten başka çare yok Yorumla yaren2147 10 ay Evet 🫤 Yorumla yaren2147 10 ay İnşallah tsk ederim Yorumla
Alethea Takip Et Xper 2 Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Acil müdahale edilmesi gereken hastalar oraya alınır.Geçmiş olsun... 1 1 Yorumla yaren2147 10 ay Sağolun 😔 Yorumla
Gadobutrol Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Evet bekletilemez acil durumdaki hastalar. Neyi var? 1 3 Yorumla yaren2147 10 ay İlaçlar yan etki yaptı. Zaten çok hastaydı 86 yaşında. İlaçlar bitirdi kadını Yorumla Gadobutrol 10 ay Anladım geçmiş olsun Yorumla yaren2147 10 ay Sağol Yorumla
Üyeyikayıpmıettikk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Geçmiş olsun durumu kötü olanlar o alana alınıyor 1 2 Yorumla yaren2147 10 ay Sağol 😊 Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 10 ay Rica ederim ananen nasıl oldu Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 10 ay Bilmiyorum ama geçmiş olsun Allah iyiliğini versin 1 2 Yorumla yaren2147 10 ay Tsk ederkm sağol Yorumla omurcancan 10 ay 🙏🙏 Yorumla
neredeydiiinn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 84% 10 ay Aciliyete göre renkler. En aciller orada. Acil müdahale 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 10 ay geçmiş olsun Allah şifa versin bakıma diğer hastalardan daha çok ihtiyacı olduğu için alırlar daha ciddi olduğu için durumu 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 536 cevap paylaştı. Durumu kötü olanları kırmızı alana alırlar, geçmiş olsun Allah şifa versin... 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 10 ay Allah acil şifalar versin. Durumu kritik olanları alırlar o bölüme 0 0 Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Bilemiyorum ama Allah şifa versin inşallah iyileşir 0 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 10 ay kardiyak arrest olmuştur, ya da olabilitesi vardır durumu ağırsa 0 10 Yorumla yaren2147 10 ay Ayy olmadı ama. Kalp durması di mi o. Yorumla yaren2147 10 ay İlaçlar yan etki yaptı tansiyon 19 Yorumla unmyeong 10 ay 112 mi getirdi Yorumla yaren2147 10 ay Bi de pek konuşamıyor sadece yatıyordu acile götürdük Yorumla yaren2147 10 ay Ambulans en yakın hastaneye alırız dedi goturmediler. Mecburen 3 kişi zor arabaya bindirdik Yorumla unmyeong 10 ay ambulans almazlık yapmaz en yakin en uygun hastaneye goturulur, siz nakli reddetmiş olmalisiniz. gecmis olsun Yorumla yaren2147 10 ay Ya özel hastaneye götürürüz dediler size orası daha yakın diye. En yakına götürürüz dediler. Yorumla yaren2147 10 ay Biz de özel hastane istemedik. Yorumla yaren2147 10 ay Sanki herkesin özel hastaneye gidecek durumu var gibi. Yorumla yaren2147 10 ay Tsk ederiz 😬 Yorumla
ibrhmkrkmz11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Allah sifalar versin diyelim 1 1 Yorumla yaren2147 10 ay Tsk ederim Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durumu ağırsa oraya alırlar 1 3 Yorumla yaren2147 10 ay Tskler. Yorumla u _-Dream-_ 10 ay Geçmiş olsun Yorumla yaren2147 10 ay Sağol Yorumla
yamac5806 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Durumu çitliği olduğu için 1 2 Yorumla yamac5806 10 ay Geçmiş olsun korkma düzelir moralini bozma Yorumla yaren2147 10 ay Tsk ederimm sağol Yorumla
Deryaa1222 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 10 ay Çok geçmiş olsun canım benim şimdi nasıl oldu durumu 0 0 Yorumla
Arifvv Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 33% 10 ay Allah şifa versin 1 2 Yorumla yaren2147 10 ay Sağolasin Yorumla Arifvv 10 ay Sende sağol Yorumla
Yunuss58 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 10 ay Geçmiş olsun neyi var 1 6 Yorumla yaren2147 10 ay İlaçlar yan etki yaptı iyice kötüleşiyor Yorumla yaren2147 10 ay Kotulesti Yorumla yaren2147 10 ay Sağol Yorumla Yunuss58 10 ay Ne ilacı Yorumla yaren2147 10 ay Şeker ve kalp damar ilaçları Yorumla Yunuss58 10 ay Anladım şimdi nasıl Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 10 ay Sağlık konusunda 810 cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 1 Yorumla yaren2147 10 ay Sağol 🫡 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Allah acil şifalar versin tez vakitte iyileşir inşallah
Sağol 🙏
Önemli bir durum vardır. Geçmiş olsun iyiler insallah
Sağol. Şu an iyi değil pek
Umarım düzelir dua etmekten başka çare yok
Evet 🫤
İnşallah tsk ederim
Acil müdahale edilmesi gereken hastalar oraya alınır.
Geçmiş olsun...
Sağolun 😔
Evet bekletilemez acil durumdaki hastalar. Neyi var?
İlaçlar yan etki yaptı. Zaten çok hastaydı 86 yaşında. İlaçlar bitirdi kadını
Anladım geçmiş olsun
Sağol
Geçmiş olsun durumu kötü olanlar o alana alınıyor
Sağol 😊
Rica ederim ananen nasıl oldu
Bilmiyorum ama geçmiş olsun Allah iyiliğini versin
Tsk ederkm sağol
🙏🙏
Aciliyete göre renkler. En aciller orada. Acil müdahale
geçmiş olsun Allah şifa versin bakıma diğer hastalardan daha çok ihtiyacı olduğu için alırlar daha ciddi olduğu için durumu
Durumu kötü olanları kırmızı alana alırlar, geçmiş olsun Allah şifa versin...
Allah acil şifalar versin. Durumu kritik olanları alırlar o bölüme
Bilemiyorum ama Allah şifa versin inşallah iyileşir
kardiyak arrest olmuştur, ya da olabilitesi vardır durumu ağırsa
Ayy olmadı ama. Kalp durması di mi o.
İlaçlar yan etki yaptı tansiyon 19
112 mi getirdi
Bi de pek konuşamıyor sadece yatıyordu acile götürdük
Ambulans en yakın hastaneye alırız dedi goturmediler. Mecburen 3 kişi zor arabaya bindirdik
ambulans almazlık yapmaz en yakin en uygun hastaneye goturulur, siz nakli reddetmiş olmalisiniz. gecmis olsun
Ya özel hastaneye götürürüz dediler size orası daha yakın diye. En yakına götürürüz dediler.
Biz de özel hastane istemedik.
Sanki herkesin özel hastaneye gidecek durumu var gibi.
Tsk ederiz 😬
Allah sifalar versin diyelim
Tsk ederim
Durumu ağırsa oraya alırlar
Tskler.
Geçmiş olsun
Sağol
Durumu çitliği olduğu için
Geçmiş olsun korkma düzelir moralini bozma
Tsk ederimm sağol
Çok geçmiş olsun canım benim şimdi nasıl oldu durumu
Allah şifa versin