Sizce riskli bir durum var mı?

merhabalar öncelikle lütfen trollemek korkutmak adına saçma yanıtlar yazmayın çünkü zaten beni çok yoran bir konu bu. sol alt bacağımda bir süre önce fark ettiğim nohuttan biraz büyük bir kitle var. 2 sene önce korktuğumdan ötürü doktora gitmiştim, röntgen ve mr çektirilmişti. röntgende bir şey çıkmadı, mr'a göre de yağ bezesi, ödem tarzı bir şey olduğu kötü huylu bir şey olmadığı söylendi ancak kistin çevresindeki bölgede 2 senedir geçmeyen hala devam eden ağrılar oluyor. o gün her ne kadar içim rahatlasa da sonrasında tekrar kuşku duymaya ve doktorun yanılmış olabileceğini düşünmeye başladım. yaklaşık 6-7 yıl önce aynı bacakta alt kısımlarda bir yere darbe almıştım çok sert bir şekilde fakat şişliğin olduğu kısım mı yoksa farklı bir kısım mı hatırlayamıyorum bu belirsizlik de beni daha da şüpheye düşürüyor. açıkçası kötü bir şeyle karşılaşırım bu sefer diye doktora tekrar gitmeye de korkuyorum. iki ucu da... değnek haline geldi bu durum çünkü kötü bir şey çıkarsa bunu öğrenince asla kaldıramam durumu ama aksi kesinleşmediği için de özellikle son 6-7 aydır hayat enerjim söndü, tek düşünebildiğim bu. bana verebileceğiniz bir tavsiye, bilgi veya öneri varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Sizce riskli bir durum var mı?